MUDr. Miroslava Paveleková

Dermatolog Více

Hodonín 1 adresa

Zobrazit ostatní profily dermatologů v okolí

Umístění: Poliklinika Hodonín, spol. s.r.o. Jiný

Paní doktorka je pro mně velikým zklamáním. Podle hodnocení jsem myslel, že patří k lékařům s lidským přístupem, ale skutečnost je odlišná. Léčení vyrážek a plísní na které je možné předepsat mastičku je dobrá, ale jakmile přijde pacient s větším problémem je to jiná písnička. V mém případě, komplikace po kosmetickém odstranění malého výrůstku. Lékařka odmítla udělat jakékoli vyšetření a dokonce odmítla poslat na odborné vyšetření, s odůvodněním, že nebude řešit problémy, které způsobili jiní. Pacient se zdravotním problémem, se obrací na lékaře, který je zde aby pomohl. V tomto případě, tou tak nebylo, spíše naopak, s novým heslem "co jsem nedostala od pojišťovny zaplaceno to řešit nebudu a ani nepomůžu vás poslat jinam" vás paní "doktorka" vyhodí z ordinace. Lidský přístup a odbornost? :-(

Umístění: Poliklinika Hodonín, spol. s.r.o. Kožní vyrážka

V květnu 2018 jsem navštívil ordinaci s kožní vyrážkou. Po dotazu na můj sexuální život, a v té chvíli poměrně ponižujícím vyšetření paní doktorka zapsala obecnou diagnózu (nespecifikovaná pohlavní nemoc) s tím, že uvidíme co řeknou výsledky krve. Po výsledcích krve a vymizení vyrážky asi po týdnu bylo zřejmě to nejdůležitější, že jsem HIV negativní. V březnu 2019 po téměř roční únavě a bolestech končetin jsem si u svého praktického lékaře nechal udělat kompletní krevní testy, a ono ejhle - borelióza. Za mě velké zanedbání péče, doufám, že k paní doktorce už nebudu muset.
A ano, jedna mastička na všechno, to bohužel sedí.

Paní doktorka má na všechno jednu mastičku, ať je to plíseň či ekzém, nezabere však ani na jedno. Ordinuje z povzdálí, mrkne a má "jasno". Navíc dlouhé čekací doby, nedoporučuji.

děs, hrůza, ....představte si holku v pubertě, které se udělá lupenka..jde si pro pomoc na kožní a tam se dočká jenvěty "musíš se smířit s tím, že s lupenkou umřeš"......tak zrovna toto jsem slyšet nechtěla a když mi do ruky dala mastičku, kterou měla doma maminka, na alergii z trávy a té řekla ať prodá zahradu a nebude se jí to dělat, tak jsem bulela celou cestu domů....paní doktorka (dá-li se jí tak říkat) je max. dobrá na léčbu akné...tím to končí....navíc se tam dlouho čeká a polovinu lidí jde bočním vchodem, takže nikdy nevíte, kdy jste vlastně nařadě

E

byla jsem několikrát,ale víc raději ne. ordinovala ze 2m. což u kožní choroby je poněkud divné, jak může vidět o co se jedná... vždy jsem měla alergii na kosmetiku-podle lékařky. přitom se jednalo o naprosto jinou diagnozu,kterou mi zjistili až v brně.. nedoporučuji

u teto doktorky jsem byl pouze jednou a urcite naposled!!dlouhe cekaci doby,prednostne chodi "vedlejsimi dvermi",nastesti je tu uz i druha pani dr-kralovicova-prijemna,vstricna,bez cekani.....budu urcite chodit tam,vsem ji doporucuju

U pani doktorky jsem byla jen parkrat... v obdobi kdy jsem mela ekzem i ve vlasech a po celem tele, v silenem stavu, tak se na mne ani poradne nepodivala a napsala mi framikoin...az ho pry domazu ze mi napise dalsi.... udelala mi prednasku, ze skola kterou jsem v te dobe studovala uz 3.rokem je pro mne nevhodna a ze az se budu nekdy dusit tak si na ni vzpomenu a poslala me domu. Navsitivila jsem proto Brno a dnes nemam ani flicek!!
Pani doktorka je podle mne nekompetentni!!!

Už nikdy. Možná je důsledná u melanomu, ale s "obyčejným" kožním onemocněním jako exém, akné, lupénka apod. si spíš neporadí, je to otázka štěstí, pokud "mastička zabere". Pacient = zkušební králík. Vůbec nevysvětlí, jak si počínat, v čem je problém. Jako lékařku jsme ji už před několika lety vyřadili.