Hana
Paní doktorka mi vždy pomůže, pošle e-recept a i když pracuji v Brně, vyjde mi vstříc, nabídne čas návštěvy. Jsem s ní spokojená.
Petr Vaňátko
Jsem velmi spokojený s paní doktorkou i sestřičkou. Jsou příjemné, milé, vyjdou vstříc...Paní doktorka je pečlivá a snaží se nic nezanedbat, repektuje pacientův názor. Má dlouhé ordinační hodiny a v čekárně jsem nidy dlouho nečekal. Co víc si můžu přát?!
Janštová Marta
Příjemná , ochotná a hlavně "LIDSKÁ" lékařka , která se snaží svou práci dělat poctivě i v dobách kdy jí samotné není zrovna nejlépe .... Zapomínáme , že je taky jen člověk ! Přeji hodně zdraví a spoustu spokojených pacientů stejně jako já ........ díky.
Karel
Vždy přicházím do ordinace vítán, pokud je to jen trošku možné vždy je mi vyhověno i když mnohé není hrazeno ze zdrav. pojišťovny. Lékařka se snaží dle svých omezených možností - pojišťovnou zajistit maximum zdrav,.péče. Doporučuji ji ostatním pacientům.
Helena P.
Na moji paní doktorce kladně hodnotím zejména její laskavost a milost k pacientům, kteří mohou do ordinace přijít kdykoliv, bez nutnosti objednání. Mohla jsem s ní konzultovat jakýkoliv problém a vždy mě pochopila. Předepsané léky mi nesmírně pomohly. Paní doktorka si na každého najde svůj čas a uplantňuje individuální, hezký přístup k pacientům. Každému bych přála, aby měl tak obětavého lékaře, jako je moje paní doktorka Ganzarová.
Jsem u pani doktorky teprve kratce, ale mohu rici ze vstupni prohlidka byla prijemna a dukladna. Doporucila mi novy druh antikoncepce - krouzky Nuvaring, se kterymi jsem velmi spokojena. Sestricka zveda telefony a neni problem se objednat. Uvitala bych snad jen od pani sestricky o nekolik usmevu navic.
Celkove jsem tedy se sluzbami pani doktorky a jeji ordinace velmi spokojena.
také doporučuji.. přešla jsem k paní doktorce, když moje předchozí šla do důchodu a chválím vstřícnost i o hodně lepší dodržování objednacích časů..
Neznám vstřícnějšího lékaře, než je moje paní doktorka. Vždy přijme pacienta s usměvem, jeho problémům umí naslouchat a ihned je řeší. Přála bych všem pacientům, aby měli takovou hodnou lékařku jako mám já.
Souhlasím s kladným hodnocením paní doktorky, protože tato vždy pacientům vyhoví, je příjemná a umí s lidmi komunikovat. Její odbornou uroveň hodnotím jako nejlepší.
Praktičtí lékaři v Uherském Hradišti
Praktičtí lékaři v Valašském Meziříčí