MUDr. Miroslav Javůrek

Praktický lékař Více

Libochovice 1 adresa

Ord. praktického lékaře pro dospělé

Čechova 665, Libochovice

Chodím k panu doktorovi Javůrkovi už asi šestým rokem, nyní se stěhuji a jedna z prvních věcí, které mě napadnou že mi budou chybět, je právě pan doktor Javůrek. Doufám, že najdu v novém městě doktora trochu se přibližujícího jemu. Jeho jednání s lidmi je opravdu krásné. Pomáhat lidem pro něj není rutina. Je velmi schopný, i když jsem k němu chodil jeden čas častěji, nikdy si o mě nepomyslel že jsem hypochondr a neodbyl mě (jak jsem slyšel a zažil u jiných doktorů. Budete mi chybět pane doktore!

• Začátek ordinačních hodin dodržuje přesně. Je výborný diagnostik, bez problémů doporučí pacienta k odbornému vyšetření. S pacientem hovoří jako se svéprávným, rovnoceným člověkem. J.M.

• Pan doktor je příjemný,milý a člověka vyslechne i když se to netýká zdraví.Poradí a je vstřícný.DOPORUČUJI!!!!!!!!!!!!!

• Při každé návštěvě je velmi důsledný.

• V

Pan doktor je nejlepší.Vždy pomohl mě i celé naší rodině.Nemohu na něj říct nic záporného. Je doktor, sportovec a hlavně "člověk".

• A

Bohužel na to nemá čas, ale jsem s ním spokojená, je ok...

• H

Pan doktor je velmi dobrý, vřele doporučuji!!

pan doktor je velmi milý,ale především svědomitý a pečlivý!Velmi vstřícný a profesionální!Za vyřešením zdravotních problémů jde až do konce!pana doktara jen doporučuji(ale pozor jestli již není plno:-)

Velmi dobrý.Co jiného by měl člověk ještě dodat.

Můj názor na pana doktora je že je ochotný,hodný a příjemný.Každému ho můžu doporučit.