Zobrazit ostatní profily pediatrů v okolíCeník
Michaela
S paní doktorkou jsem moc spokojená. Má hezký přístup k dětem i sestřička je velmi milá a vstřícná.
Iveta Straková
S paní doktorkou i sestrou jsem spokojená. Má v péči obě mé děti, v minulosti měla i mne. Pokud je třeba, nechám si poradit i telefonicky. panuje tu vzájemn respekt a úcta.
S dokttorkou jsem velmi spokojená. Je moc příjemná, vyptává se, poradí... Z mého hlediska je jedna nevýhoda, a to, že v Troubsku ordinuje jen pár hodin týdně.
Paní doktorku velice doporučuji. Je velmi milá, vstřícná a k pacientům má dobrý přístup. Léčila jako dítě již mne a nyní i všechny naše děti.
Paní doktorka je vynikající po odborné stránce, ale i její vstřícnost a ochota při komunikaci s rodiči je výborná.
K lékaři jdu s dítětem na ošetření a ne do hracího koutku. Nechápu matku, které chybí v čekárně hračky. Každé dítě má mít svoji hračku a to z hygienických důvodů. Nedo její dítě nemá svoje hračky, že ji chybí v čekárně?
PT
Konstatuji, že kritické hodnocení popsané níže dostálo svému účelu a my byli příjemně překvapeny - paní doktorka byla při naší poslední návštěvě velmi vstřícná a příjemná. Ochotně zodpověděla naše dotazy a informovala nás o možných variantách řešení problému. V ordinaci, čekárně a přilehlých prostorách bylo čisto, objevily jsme tu i nějaké hračky. Paní doktorko, jen tak dál, musím uznat, že jste nás maminky touto pozitivní změnou překvapila - jste dobrá!
julie
S paní doktorkou mám jen dobré zkušenosti,vše vysvětlí,očkování nabízí a vzhledem k tomu,že má 2 ordinace,tak se nedivím,že není vybavení úplně super.Přesto ale je funkční a že nejsou hračky v čekárně se nedivím,protože si nedovedu představit,že by si děti hračky předávali mezi sebou bez řádné desinfekce - a to je technicky nemožné.Maminky by si také měly uvědomit,že po svých dětech by měly také pastelky,letáky,papíry a časopisy uklidit.
spokojení rodiče
Paní doktorka má velmi pěkný přístup k dětem.Svým milým chováním děti upoutá.Dospělý doprovod informuje o nemoci, jejím průběhu a léčení.Na naše dotazy ochotně odpovídá a informuje nás i o možnostech nadstandardního očkování a preventicních opatřeních.
IP
Paní doktorka je velmi příjemná, ochotná a svědomitá, milá k dětem i rodičům. Doporučuji všem.
Klíčová
S autorem negativního popisu ordinace a přístupu MUDr. Uhlířové si dovoluji nesouhlasit, poněvadž je MUDr. Uhlířová lékařka mých dvou dcer a nemůžu říct špatné slovo co se týče nabízeného nadstandartního očkování. Na mé dotazy vždy bylo zodpovězeno a doporučeno to či ono. Co se týče vybavení, nemyslím že by to bylo tak příšerné jak se zde anonym zmiňuje, i starší nábytek přece svoji funkci splňuje, já s tím teda problém nemám, nebo spíše mi to ani nijak nepřipadne důležité se o něčem takovém zmiňovat. Můj názor je, že tyto stránky vznilky hlavně kvůli tomu, aby zde člověk dal názor na ošetřující personál a ne na to, jestli mají ordinaci vyvoňenou. Jak s MUDr.Uhlířovou, tak se sestřičkou jsem spokojená, neměnila bych. Když se to někomu nelíbí, může přece dobrovolně odejít, nemá to nikdo dané že tam musí chodit ne??