MUDr. Miluše Hrašková

Zubař Více

Žďár nad Sázavou 1 adresa

Zobrazit ostatní profily zubařů v okolí

Chodim k pani doktorce od dob kdy jsem prestala nosit fixni rovnatka. Moc mi pomohla, vyborne a profesionalne vyplnila me male dvojky zuby a dala jim tvar (na coz se pouziva hmota stejna pro bilou plombu). Drzi mi vice nez 10let, dobra prace! Zustavam pani doktorce verna a jezdim k ni na kontroly az z Prahy. Pokud doktorka prijima nove pacienty, vrele doporucuji.

Od dětství jsem měla ze zubařů hrůzu, až u paní doktorky Hraškové, ke které jsem přešla před 5 lety jsem se obav zbavila, dokonce chodím na půlroční prohlídky ráda. Její přístup k dětem je obdivuhodný a pokud máme nějaký kaz, najde ho vždy v jeho počátku a vše opraví. Opravdu mohu jen doporučit.

Tento zubní lékař je velmi dobrý, protože se v tomto oboru výborně orientuje !!!

Výborná zubařka, která má milý přístup k dětem i dospělým.Vystřídala jsem již 3 stomatology, ale musím říct, že strach už snad vůbec neznám.Její povzbuzení a pochvala nás vždy za půl roku přivedou nenásilnou formou zpět do ordinace, ikdyž za ní dojíždíme přes 25 km! A když je potřeba něco opravit, skutečně to dlouhá léta opravené vydrží a to se nemůže řící o každém díle stomatologickém!

F

Jak jsem se vždy zubaře bál a bojím i nadále, nutno k paní doktorce uvést, že její preciznost a jednání mě k ní i přes uvedený strach pravidelně dvakrát za rok přivede, což myslím vypovídá za vše.

I

Paní doktorka je velmi důsledná. Nic nepodcení. Všechny zuby mám spravené výborně bez výhrad. Je velmi milá a vstřícná. Co také velmi oceňuji je minimální doba strávená v čekárně pokud je pacient objednán. Díky ní jsem se přestala bát zubařů.

Moc pěkný přístup k dětem i k dospělým. Doporučuji!