Zobrazit ostatní profily urologů v okolíSoukromý pacient (bez pojištění)
Zobrazit ostatní profily urologů v okolíCeník
Veronika
Pani Meskovou jako lekare nedoporucuji, jeste vice mne vsak zklamala jako clovek. Velmi zavaznou diagnozu dedecka mi sdelila prakticky ve dverich, soucasne si jeste vyridila soukromy hovor a mne naprosto otresenou tragickou zpravou vlastne vytlacila ze dveri ven... Na oddeleni onkologie jsme se s dedeckem nasledne dozvedeli, ze mu provedena operace a nador pani doktorkou odstranen...na zadne operaci vsak nebyl, o cemz se onkolog ostatne nasledne presvedcil diky chybejici jizve, takze si tato radoby lekarka zrejme vykazala neexistujici zakrok! Pokud Vam zalezi na zdravi Vasem ci Vasich blizkych, k teto pani s urologickymi problemy rozhodne nechodte!!!
Já bohužel s přístupem paní doktorky měla jinou zkušenost.Při každé návštěvě sem si přišla spíše jako bych tam byla za trest.Sestra i paní doktorka na mě nebyly vůbec milé.Díky ,,profesionálnímu´´ cévkování sem 2dny močila krev a první den sem na záchodě problrečela.Paní doktorka s mými problémy vůbec neprojevila soucit,ba naopak.Chápu, že množství pacientů je velké, a že tato práce není snadná, ale paní doktorka by mohla trochu spomalit a zamyslet se nad pocity svých pacientů.Já osobně mám z urologie hrůzu a myslím si, že toho hrozného strachu už se nezbavím.Nepopírám, že je paní doktorka profesionál, ale chyběl mi u ní lidský přístup.