Holly
Vždy vstřícný, příjemný a ochotný včetně sestřičky... Vřele doporučuji. Pokud si někdo stěžuje ať se nejprve koukne na sebe.. Na hrubý pytel - hrubá záplata.
S panem doktorem jsem po mnoho let VELMI SPOKOJEN!!! Doposud nevim ani z vypraveni o lepsim lekari. Navštěvuje jej několik mých známých, včetně rodiny a všichni jej jen chválí a jsou spokojeni. Martin
Velmi dobrý doktor, příjemné jednání s lidmi, perfektně odvedená práce. Sestřička je také skvělá a společně vytváří dobrý tým a dokážou navodit příjemnou atmosféru.
Vždy jsem byl spokojený
Michaela
K panu doktorovi chodíme celá rodina už několik let a všichni jsme velmi spokojeni, super přístup, sestřička velmi sympatická a milá!! Já můžu jen doporučit:)
bartačkova
jsou super obá ,jsem spokojená
Velmi šikovný a ochotný lékař. Každý zákrok se mnou konzultoval a provedla ve vysoké kvalitě.
Ordinace odpovídá standardu, sestra velice příjemná a ochotná. Velmi doporučuji jsem spokojen.
Timo
Je nejlepší. Zuby mi opravil vždy dobře. Jsem spokojená.
...
Jsem spokojená.
svungator
Doktor je fajn, práci nejspíš rozumí, Zákazníka i jeho individualismus chápe, připadá mi výrazně empatický, škoda jen, že více - alespoň věcně - nekonzultuje své postupy předem, na křesle bych to fakt uvítal :) Semotamo použije zařízení ordinace - jako DEMO :) I to se dá přežít. Co je ale velmi obtížné - jakákoli komunikace i přístup k pacientovi ze strany jeho "sestry". Opravdu zoufalé. Zamrzla někde okolo roku 70. Výrazně tak kazí dojem jinak opravdu bezva doktorovi.