Zobrazit ostatní profily pediatrů v okolíZkušenosti
Názory pacientů
T.Č.
K panu profesorovi jsem chodila jako dítě a nyní k němu chodíme i s naší dcerou. Ochotně vyslechne a poradí. Jeho životní zkušenosti jsou k nezaplacení.
Martina
Měla jsem tu cest poznat pana Doktora a nemám slov,tak obětaveho lékaře neznám,mohu k tomu jen říct,ze před nim smekám...jen skoda,ze takových není více.
David Liskovec
Opravdový odborník který nepotřebuje fabulovat různými vyšetřeními a posíláním od čerta k ďáblu. Prostě už všechny potíže zná a ví hned jak si na ně zajít. Vždy k dispozici 24h denně 7 dní v týdnu. Úspěch mu kazí jen nedůslední rodiče co si sami mění léčbu a bojí se k tomu panu doktorovi přiznat.
Úspěšně se nám stará o obě dcery a na doporučení i děti našich přátel včetně indikace příčiny potíží dívky kterou tzv odborníci léčili na úplně jinou nemoc
Lukáš
Nejlepší doktor v Třeboni, ovšem má už docela vysoký věk a přijde mi, že mu to trochu ztěžuje práci. Každopádně je to nesrovnatelné s paní Mikešovou, která si jen hraje na doktorku a na jakousi profesionalitu. Pan Velemínský mi pomohl vždy a pokud ne on, tak zná moc specialistů, a to vážně výborných, kteří se o člověka dobře postarají. Je vidět, že s pacienty vždy dobré vztahy a oni jsou mu za to také vděční. Jen se někdy bohužel zbytečné dlouho čeká.
Paní doktorka Grossová léčila způsobem, že je to můj problém, ať si s tím poradím, paní doktorka Filípková zase nejdražšími a neúčinnými léky a vyptávala se na můj osobní život.
Nemohu si na pana docenta Velemínského stěžovat.Je to dobý dětský lékař.
~
Nejlepší a nejschopnější ve svém oboru,jakého znám.Opravdová špička,přitom
velmi lidský.
~
Je mi velice těžce, když vidím toto povětšinou nesprávné hodnocení pana doktora!!! Nejenže je to odborník na svém místě, který mi vyřešil problém s abnormálně nízkou imunitou,( a nepředepsal mi aktymel :P ), ale je to i super člověk a rozhodně na nikoho v ordinaci nekřičí. Nechci pomlouvat jiné doktory ale právě pan Velemínský je nejlepší pediatr v Třeboni a ti ostatní jako paní Mikešová, nebo Grosová se s ním prostě nemohou rovnat. Paní Grosovou neznám osobně, ale docela věřím své přítelkyni, že není zrovna nejlepší, a s paní Mikešovou sem se BOHUŽEL osobně setkal, nejenže mi i ten trošek zbývající imunity uplně oddělala(každé ráno mi píchala Pendepon aby se mnou neměla starosti), ale když sem od ní odcházel řvala na mě tehdy i rodiče, jak si to dovolujeme od ní odcházet!!! Nedala nám ani tu kartu se všemi informacemi o mě, nevím jak se to odborně nazývá... Paní doktorka navíc chodí pozdě do své ordinace, a většinou co sem u ní byl volala nějakýmu jinýmu doktorovi a radila se s ním co má dělat :D :D :D velice usměvné... Mám docela tušení, že si dala tu práci a hodnotila tady ona sama polovinu špatných příspěvků na pana doktora Velemínského, jak již jsem jednou konstatoval, NEJLEPŠÍHO PEDIATRA V TŘEBONI!!!!
Informace o zkušenostech nejsou k dispozici
Tento specialista ještě nepřidával žádné informace o svých zkušenostech.