Snehurka
Pana doktora bohužel nedoporučuji!!! Pan doktor je velice arogantní a povrchní. Zaregistrovala jsem se u něj po nastěhování do DC. Já lékaře zase tak často nepotřebuji. Když už jdu k lékaři, tak z vážného důvodu. Pan doktor nebyl ochotný mě ani vyšetřit, jednal se mnou povrchně, ponižoval mě a urážel, přišlo mi, jako kdyby ze mě dělal hypochondra. Jednou mi odmítl udělat vyšetření, ačkoliv jsem ho o to žádala a příznaky jsem měla! Pan doktor se mi akorát vysmál. Od té doby jsem k němu přestala chodit a nemoci jsem přecházela. Nedávno jsem měla vysoké horečky (39,5 °C), rýmu, kašel, bolest na hrudi,špatně se mi dýchalo atd. Celý víkend jsem prospala, nebylo mi dobře. V neděli jsem šla na pohotovost, shodou okolností tam sloužil pan Milič. Pouze si mě poslechl, řekl, že mám virózu a napsal mi paralen. O dvě hodiny později mě mamka vezla do Ústí n. L. na pohotovost a tam mi zjistili akutní zánět dutin a drobný nález na plicích. Nasadili mi antibiotika. Po této zkušenosti jsem ještě v době nemoci přešla k jinému lékaři. A tohoto rozhodně nedoporučuji, z jeho přístupu jsem měla deprese. Sestřička byla super, ale pan doktor bohužel ne. Pokud žádáte pomoc od doktora a chcete být léčeni, rozhodně k tomuto panu doktorovi nechoďte.