Zobrazit ostatní profily alergologů v okolí

Paní doktorka byla při mé prvnínávštěvě velmi vstřícná. Rozumí své práci, je to odborník na svém místě.

Jsem s paní doktorkou velmi spokojená, ona i sestřička jsou vstřícné a příjemné, v porovnání s jinými ordinacemi jsem prozatím nikdy nečekala nějak zvlášť dlouho, s léčbou jsem rovněž spokojená. Myslím, že by se ostatní hodnotící měli někdy zamyslet více nad vlastním přístupem a jednáním,protože "akce" vyvolává "reakci"

Vážení pacienti, co tu píšete s nespokojeností p. doktoky,přál bych Vám zažít jak jednají s psacienty na chor. z povolání v ordinaci p. Gromnici, vyšetření provede sestra, a pokud chcete mluvit s lékařem ,musíte nahlásit sestře(uvedeno nad okýnken), ,pak Vám donese sestra správu a pokud nemá čas a to sem byl objednám tak sdělí, že papír pošlou poštou. Skuste i jinde .a uvidíte ten rozdíl. Já mám 18let v opráci v dole a těch návštěv bylo dost, až sem se naštval a odděšel blíže k bydlišti. tADY SE ASPON ZEPTJÍ NA PROBLÉMY, JAK SE CÍTÍM A CO POTŘEBUJI ABY SE MI ULEVILO.. A setra Pavla vynikající přístup a chování!!!!! Jen tak dále. Přeji celé ambulanci hodně spokojených pacientů-

Lékařku navštěvuji asi druhýrok a sem spokojen,protože se to nedá srovnat s péčí o pacienty na chorobách z povolání na hornické poliklinice v Ostravě.Velký rozdíl v přístupu, vyšetření a chování.

S paní doktorkou nemám problémy, myslím, že je kompetentní a i přídtup k pacientům hodnotím kladně. Sestřička je skvělá!

Byl jsem u paní doktory třikrát , vždycky mě vzala tak jak jsem byl objednaný, vyslechla všechny mé problémy i roky po zpátku, aby se dobrala mých potíží, léčbu,kterou mi dala mi moc pomohla a jen díky ní se mi mj zdravotní stav výrazně zlepšil mohu ted opět dobře dýchat a alergii mám výrazně sníženou- chtěl bych jí hodně poděkovat.

s.p.doktokou jsem velice spokojená,přišla jsem k ní ve velmi špatném stavu,s její pomocí jsem vše brzy zvládla,dovede srozumitelně vysvětlit léčbu ap.Vyšetřila mě v polední pauze

zná všechny novinky v alergologii, umí perfektně vysvětlit onemocnění, umí i plíce

S touto lékařkou sem se stkal po odchodu zplicní ambulance z Vítkovic. Velice příjemná a taktéž sestra velice ochotná,najít temín a pod. Sem velice spokojen.