Psychiatrická ambulance
Nádražní 1, Třešť

Zobrazit ostatní profily psychiatrů v okolí

Pan doktor je opravdu jen psychiatr a víc od něj nečekejte. Čili léčí symptomy, příčina ho moc nezajímá... Ano o lécích z šuplíku vím moc dobře, vlasně jsem se s tím setkala i u jiných psychiatrů, takže to mi nepřijde tak hrozné. Hodně pacientů a minimum času na ně, pan doktor to někdy bere jak na běžícím pásu, pokaždé stejné otázky a odpovědi :). Někdy mi to přijde až bizarní.

Souhlasím s předchozími názory, také jsem ho změnil za jihlavskou psychiatričku. Hodně se zhoršil, nic si nepamatuje, nevím co si tedy píše a léky zásadně ze skříňky, platba na ruku bez dokladu, s tím jsem se ještě nesetkal. Pokud dostanete recept, nikdy s ním nechoďte jinam, než do jediné lékárny, kam vás pošle, protože receptu vždy něco chybí, jednou není bezchybně vypsán. Všude vás s tím vyhodí a vypadáte, že jste to padělali. V době počítačů si připadáte jak na prahu 19. století, myslím, že i on by se měl vzdělávat.

Z pana doktora jsem nemel dobry pocit uz pri vstupu do ordinace. To, ze pise na stroji me trochu zaskocilo. Mne to svedci o jiste zpozdilosti, ale necht. Horsi bylo, ze jsem cekal, ze se mnou bude mluvit. Do konverzace jsem ho ale musel spis nutit. Predepsal mi prasky a sel jsem.
Nehodnotim. At si kazdy udela obrazek sam. Nekomu to muze vyhovovat.