Psychiatr Více

Farmakoterapie

Psychiatrické konzultace

Psychiatrické vyšetření

Jak fungují ceny?

Pan doktor mě velmi poškodil, cítím se hůř než když jsem k němu přišla. Je to alibista, je neochotný, často se v ordinaci nevyskytuje ani když jste objednáni. Myslím, že každý bude lepší než on. Dejte si prosím POZOR!

5 odpovědí poskytnutých lékařem na otázky pacientů na ZnamyLekar.cz

Dobrý den je mi 19 let všiml jsem si že mám někdy deprese jsem kluk a chtěl bych se poradit s nějakým lékařem jestli by mi nedoporučil nějaké antidepresiva vážím 60kg a měřím 175cm mám mírnou aritmii už od narození ..
Předem děkuji za jakoukoliv odpověď

Dobrý den.Váš problém je řešitelný, je třena se objednat k vyšetření. MUDr.POŘICKÝ

MUDr. Michal Pořický

již 3 roky beru prášky, 1x denně tabletku zoloftu (100 mg) a při akutní úzkosti tabletku ataraxu. Občas dělám takovou věc, že když chci pít alkohol, den před a den po všechny prášky vynechám, abych na prášky nepila. Chci se zeptat na následky, jak moc mi to škodí, nebo jestli existuje jiný způsob, jak si na akcích alkohol dát. Děkuji

Nepít.

Prohlížet všechny odpovědi