Zobrazit ostatní profily neurologů v okolíCeník
Tereza Kunášková
byla jsem u pani doktorky zatím jednou,ovsem musim rict ze je vyborna..komunikovala se mnou prez mejl a vzala me i prez to,ze mela plnou kapacitu.venovala mi hodne casu , dukladne mne vyšetřila , vse vysvětlila. resila muj problém. jsem ji vdecna, ze se mne ujala. vyborna komunikace a i vystreni. doporucuji.
Vynikající specialista a lékařský profesionál.
Po nedávné návštěvě paní doktorky mohu jen doporučit.Je vstřícná,naslouchá,vysvětlí-prostě tak si představuji profesionála.DĚKUJI
ruzenka.maty
Velmi si cením přístupu paní doktorky k pacientovi. Je vždy ochotná poradit a pomoci. A to i ve svém volnu. Děkuji.
Toman
Já ji mohu jen doporučit, má vřelý přístup a mé problémy vždy řešila a vyřešila, což se nedá říci o každém lékaři. Jen to čekání než se dostanete na řadu je nepříjemné.
PETRUŠKOVÁ-dcera
PANÍ DOKTORKA JE VELICE VÝBORNÁ JA MÁM OTCE PO MRTVICI A VELMI NÁM POMOHLA KDYŽ JEŠTĚ PRACOVALA JAKO Dr. VE VOJKOVĚ.DĚKUJI VÁM!!
Anna Kosprdová
Je to již pár let, co jsem s paní doktorkou přišla v Čáslavi do styku, ale stále na ni vzpomínám v dobrém. Má velice citlivý přístup k pacientovi a je výborná specialistka.