Rehabilitace Bitnar

Víta Nejedlého 1552, Kladno

MUDr. Bláhová s.r.o. - rehabilitace

Obránců míru 19/2893, Most

• B

Opravdu veliký odborník na svém místě , skvělý člověk, skvělý terapeut a o stovky procent lepší odborník než stovky diplomovaných doktorů v našich nemocnicích. Děkuji Vám Petře , že jste tak skvělý a ochotný pomáhat ostatním od bolesti .

• Rehabilitace Bitnar Jiný  •

• Naprostá výjimka mezi lékaři. Hmatem pozná to, co ostatní nepoznají ani z rentgenů, CT a magnetické rezonance. Po třech letech chození po ortopedech, fyzioterapeutech a neurolozích je první, po jehož zákroku se u mě dostavilo nějaké zlepšení. To je ale jen polovina vysloužených hvězd. Druhá je za mezi lékaři pro mě ojedinělý vstřícný přístup ke klientovi, otevřenost a sdílení poznatků. Mám pocit jako by ho bavilo to, co dělá, a rád to předával ostatním.

• Rehabilitace Bitnar napětí krčních svalů  •

• Pan Bitnar je zatím to nejúžasnější co mně mohlo potkat.Jako jediný zjistil příčinu mých problémů,které se snažil odstranit během celé doby co se mi věnoval.Bohužel je velmi vytížený a další návštěva je v nedohlednu i když bych ho potřebovala jako sůl.Každopádně obrovské díky i za těch pár dní úlevy.

Magistr Bitnar je jeden z nejmilejších lidí, které znám. Kromě toho samozřejmě úžasný fyzioterapeut, svou práci dělá opravdu důkladně a je empatický, což je pro tohle povolání velmi důležité. Absolutně doporučuji! :)

• Jsem nadmíru spokojená v péči pana magistra Bitnara. Odhalil po letech zdroj mých potíží a velmi trpělivě mi je pomáhá odstraňovat. Nemusím tak trpět a užívat zbytečně léky. Děkuju mu z celého srdce i těla :-). Doporučuji jeho léčivé ruce všem. Renata Čerňanská

• D

Pan doktor Bitnar,je opravdu jak výborný lékař,který se zajímá o pacienta a dělá vše pro to,aby mu ulevil,tak úžasný člověk.

Pan doktor Petr Bitnar mi jako jediný velice pomohl a zjistil, co mi skutečně je,zatímco jsem se kodrcala z místa na místo a mé obavy rostly. Pomohl mi vyléčit bolesti krční a hrudní páteře a poruchy polykání a naučil mě, jak cvičit. Považuji ho za nejlepšího odborníka s léčivýma rukama a velmi empatickým chováním vůči pacientům v našich končinách obdivuhodným,

Velice kladně hodnotím mgr. P. Bitnara za jeho laskavou a profesionální péči o pacienty. Tak si představuji práci lékaře nového milénia. Nadmíru spokojený pacient.

• Souhlasím s předchozím názorem ..... výborný lékař a skvělý člověk. Doporučuji každému, kdo se potřebuje zbavit bolestí svalů a kloubů.

• Pan doktor Bitnar se řadí k těm, bohužel, méně početným lékařům, kterým záleží na každém pacientovi, bez ohledu na věk. Je to nejen skvělý lékař ale také úžasný člověk.