Mgr. et Mgr. Lucie Turzová
Konzultace
Konzultace 50 min
Psychoterapie
Tereza
Pani Turzová je veľmi sympatická a "ľudská", takže sa človek nemá problém otvoriť a cíti sa pochopený. Snaží sa dať aj praktické rady, a na návštevách panuje pozitívna nálada.
A.L.
Paní Turzová je velmi příjemná a chápavá, což při problémech pomáhá se otevřít. Dcera má pocit bezpečí.
Svetlana
Moc dekui pani Magistre! Vždy po navšteve pocituji velke psychicke uvolneni,
klid, a nadeji na budoucnost.
Milan Erhart
Skvela komunikace, citlivy pristup, dcera prisla po prvni konzultaci nadsena a pritom se toho tak obavala. Diky
Petra
Rád pracuji s Lucií, protože mě podporuje, má jasnou představu a jasně zná své řemeslo. Během našich sezení pozorně naslouchá, pomáhá sladit zkušenosti s koncepty a poskytuje rady, které poskytují nové perspektivy.
Monika Krupkova
Úžasný pocit z prvního setkání s paní magistrou Turzovou mne stále doprovází. Už se těším na příští návštěvu.
Helča
Lucka je úžasná žena a hrozně empatická, příjemná i její mluva je moc příjemná. Vždy mě vyslechne a poradí nebo stačí od ní jen navést a ukázat třeba i jiný pohled na danou věc a člověk se nad tím zamyslí a řekne si jo tak to taky vlastně jde. za mě opravdu doporučuji :)
Ivana
Lucie je profesionálka každým coulem. Ale je hlavně člověkem a to se v této profesi ne vždy vidí. Je vidět, že jí na klientech opravdu upřímně záleží a snaží se pomoci. Velmi Lucii doporučuji.
Jan Krtička
Profesionál každým coulem. Každé setkání mělo smysl a bylo vedeno s velkou dávkou erudice, empatie a cíleně. Mohu vřele doporučit.
L.P.
Pani magistra je empatická. Má profesionální přístup a je ochotná pomoci. Po konzultaci se mi především hodně ulevilo a mohla jsem přemýšlet s jasnou hlavou.
Specializace
- dětská psychologie