Mgr. Martina Ania Jandová

Kouč Více

Odhadovaná doba odpovědi:

Z-jedno-dušovat.

Ubrat zátěž a svobodně dýchat.

V práci s lidmi se opírám o certifikovaný systemický koučovací výcvik, kurz krizové intervence, sebezkušenost z psychoterapeutického výcviku a certifikovaný kurz mediace

Vycházím z principů systemického přístupu, což znamená, že mne zajímá kontext, ve kterém se Vy (a nebo Váš tým) nachází – současná situace, vztahy, dynamika i aktuální rozpoložení.

Vidím, když jsou klienti připraveni na změnu dřív, než si to sami uvědomí – třeba rozjet vlastní byznys, udělat kariérní posun nebo změnit způsob, jak přistupují k práci, vztahům či své intimitě. V těchto chvílích jim pomáhám uvidět jejich silné stránky, pojmenovat možnosti a skrze argumentaci a podporu v nich odemykám vnitřní jistotu a chuť jednat.

Oblasti, kde Vám mohu poradit:

• Zjednodušování a redukce: rozlišovat, co je podstatné, a co Vám naopak bere energii – v práci i v osobním životě.

• Kariéra a práce: změny, překážky, hledání dalšího uplatnění.

• Vedoucí role: zvládat tlak a zároveň podporovat svůj tým.

• Intimita: dovolit si prožívat to, co Vám přináší potěšení, a být v tom svobodně sami sebou.

Více informací najdete na: www.martinajandova.info

V případě, že se objednáváte telefonicky (+420 608 908 048) a nezvednu Vám telefon, zanechte mi zprávu. Ozvu se Vám zpět, co nejdříve to půjde. Uvedená adresa je místem pro naše setkání. Máte-li zájem o konzultaci na jiném místě, je to možné po předchozí domluvě. Nenabízím online konzultace.

Více O mně

Mgr. Martina A. Jandová

Revoluční 8, Praha 110 00

Telefonní číslo

608 90...

• Konzultace

900 Kč

Názory pacientů se rychle objeví

Napište svůj první názor

Už jste navštívili Mgr. Martina Ania Jandová? Podělte se o svůj názor. Ostatní pacienti budou vděční za pomoc při výběru nejlepšího specialisty.

Přidejte svůj názor