Zobrazit ostatní profily zubařů v okolíZkušenosti
Názory pacientů
magal
Špičkový nejlepší ve Frenštátě-i když doplatky jsou u něj vyšší než u konkurence ve městě,ale dělá velmi kvalitně, a toho si cením:-) Jsem ráda že tohoto zubaře mám
~
Kvalitní pan doktor! a ceny? podle mne nízke v porovnaní s tým čo sa dopláca na Slovensku!za dobre odvedenu pracu sa plati.Prostredie prijemne,len by trebalo zmenit pristup sestry.Vybavenie ambulancie na spickovej urovni.V cechach zijem kratko,ale som spokojna s tym,ze som sa dostala k tomuto panovi doktorovi!Kedze som z odboru,viem ohodnotit kvalitne odvedenu pracu.A pre tych,ktorym sa zdaju byt ceny vysoke-exzistuje aj ovela lacnejsia alternativa :D
~
Kdo si stěžuje na ceny, může přece vyhledat jiného zubaře, kdo Vás nutí? Dostáváme se pomalu k péči, která je i v zahraníčí: za každý zubařský zákrok se platí neskutečné částky, a to nejen u privátních, ale u všech! ZA chvíli to tak bude všude. Vyšší poplatky zavazují aspoň zubaře k zodpovědnosti a pěčlivosti. Naprosto odpovídají kvalitě! Zuby máte jen jedny: minulý doktor mi ze zbrklosti, spěchu a nezodpovědnosti zkazil nevratně svými zákroky 2 zuby a zanedbal akutní zánět. Ale bylo to ZADARMO že!:-)
Mery N
~
Skvělý pan doktor, ceny odpovídají odvedené práci a dnešní době, komu se to nezdá, měl by vidět ceny v Ostravě u zubních lékařů... samotná ordinace musela stát neskutečné peníze...Pohybuji se v oboru a znám výdaje soukromých lékařů.
~
Super pan doktor,vždy jsem moc spokojená.Ceny jsou sice trošičku větší,ale za dobře odvedenou práci se musí bohužel zaplatit.Jinak si nemůžu stěžovat ani na sestřičku.k
~
Nejlepší zubí lékař, na kterého jsem narazil. Co se týče cen, kvalita se musí někde odrazit.
~
Hodne dobry doktor, a musim konstatovat, ze se po nejake dobe zlepsil i v chovani, prijemny doktor, dobre odvedena prace, cena trochu boli, ale zuby jsou kvalitne opravene. Sestricka by mohla byt trosku vice milejsi k pacientum. To kazi trochu dojem, ale jinak parada. Minus jsou cekaci doby.
Petr Kratochvíl
Konečne si vy Komunisti uvědomte že za dobré lekařske ošetření se platí.......Není to jak kdysi vše zdarma , ale stalo to zanic.....
M.G.
Opravdu velice dobrý Zubař.
Skvělá ordinace s vyhovujícím vybavením a velmi rozličná ordinační doba - ideální pro pracující a aktivní lidi.
Nevýhoda je, ale nejen u tohoto zubaře, dlouhá čekací doba, cca 2 měsíce.
Otázka cen je kapitola sama pro sebe. Pokud chcete profesionální péči, je třeba si připlatit. Já si vždy zatím připlatil a jsem maximálně spokojen.
Informace o zkušenostech nejsou k dispozici
Tento specialista ještě nepřidával žádné informace o svých zkušenostech.