Čechovská 57, Příbram
Zobrazit ostatní profily ortopedů v okolíNa teto adrese lékař přijímá pacienty na pojišťovnu
Zobrazit ostatní profily ortopedů v okolíCeník
řepova
Všem co tady píšete tak užasné hodnocení chci něco říct.Chodila jsem se svou dcerou na screaning kyčlí ,poviné sono co se dělá malým miminkum.Hned po první návštěvě pan doktor konstatoval že je vše v pořádku.Podruhé také a po třetí nám další střídající doktor napsal třmeny.Čtvrtá návštěva opět u pana doktora Švagra dopadla tak že zrejmě zjistil že svoji špatnou diagnozou udělal chybu a nevšiml se že dcera má kyčelní kloub zcela mimo jamku,třmeny má pry dál nosit a ještě rehabilitace Vojtovou metodou nám byla doporučena.Po té mi odeslal do Prahy na Bulovku se slovy najděte si číslo na internetu a zavolejte si tam,buďte ráda že vám chceme pomoc.Byla jsem jak opařená,zavolala jsem si na Bulovku a vše vyřídila tam.S dcerou jsem skončila na šest tydnu na Bulovce s diagnozou vrozene vady kyčelního kloubu kterou zjistili zde po jedinem sonu.Bulovka je snad nejlepší specializované pracoviště v čechách,po vyšetření zde se ortopedička zhrozila jakou metodou byla dcera lečena a diky třmenum,rehabilitaci se stav zhoršil o další stupen poškozeni a díky špatné diagnoze pana doktora dcera skončila takže musela v pěti mesicích na artografii,nyní je do pulky tělička v sádře a to jen diky panu doktorovi Švagrovi ktery nedokázal svou " odborností" zjistit že má miminko kyčel mimo jamku.K takovemu doktoru pak chodí maminky se svymi dětmi?Nedoporučuji v žádném případě
Nespokojen s přístupem k pacientovi.
Ž.O.
průměr,chování arogantní.Přikryl Praha
Jako odborníka ortopeda ho řadím mezi průměrné, nic moc odborník, spíše si hraje na něco co není. V nemocnici jsou daleko lepší odborníci a chování -žádný lidský přístup. Nebyl jsem spokojen.
L.F.
Ale tohoto lékaře v Plzni asi nenajdete....jeho adresa je totiž v Sedlčanech...
Takhle se slušný a zodpovědný lékař k tomu zlomku pacientů nechová.
Hodnocení bylo změněno na "Nedoporučuji". Důvod: Obsah komentáře neuvádí důvod nekompetentnosti lékaře.
Bílý
Dobré ráno dle mého názoru není ani tak špatný odborník jako velký kariérista. Dokáže velice rychle vyměnit kabát podle toho kdo je jeho pacient. Rozhodně nedoporučuji nemajetným lidem.