vítám Vás na svém profilu. Od r. 1993 provozuji svou privátní ortopedisko-traumatologickou ambulanci v dnešním Centru lékařské péče s.r.o. v Brně - Řečkovicích na ul. Vránova 172
Souběžně působím jako ordinář na I.ortopedické klinice FN u sv. Anny v Brně na ul. Pekařská 53
Nabízím a poskytuji:
- komplexní diagnostiku a léčbu nemocí a úrazů pohybového aparátu (privátní ortopedicko -traumatologická ambulance Brno, Vránova 172)
- operační léčení nemocí a úrazů pohybového aparátu včetně implantací totálních kloubních náhrad
/I. ortopedická klinika FN u sv. Anny, Brno, Pekařská 53)
Hlavní výhodu tohoto „souběhu“ praxí spatřuji v komplexnosti v přístupu k pacientovi, kterému mohu, po ambulantním vyšetření a léčení v privátní ordinaci, nabídnout i provedení operačního výkonu (pokud je indikován) na I. ortopedické klinice u sv. Anny v Brně a pooperační doléčení a sledování opět v privátní ambulanci.
Po 18 letech si dovoluji konstatovat, že drtivá většina mých pacientů je s tímto modelem velmi spokojena, protože zná z ambulance svého operatéra, kterému důvěřuje. V neposlední řadě také nemocní ušetří mnoho času tím, že nemusí obcházet další lékaře. Vyšetření a léčba v mé privátní ordinaci jsou hrazeny zdravotními pojišťovnami, se kterými mám navázán smluvní vztah:
111 - Všeobecná zdravotní pojišťovna
201 - Vojenská zdravotní pojišťovna
207 - Oborová zdravotní pojišťovna zaměstnanců bank, pojišťoven a stavebnictví
211 - Zdravotní pojišťovna Ministerstva vnitra
205 - Česká průmyslová zdravotní pojišťovna
Rovněž hospitalizace a operace na I.ortopedické klinice u sv. Anny v Brně jsou hrazeny zdravotními pojišťovnami dle platné úhradové vyhlášky.
- Ortoptika
Vránova 172, Brno-Řečkovice A Mokrá Hora, Brno
Běžný termín
Vyšetření pohybového aparátu
Dobrá komunikace, rychlé vyšetření, velká spokojenost
F
Fürst Josef
Spokojen s ošetřením, vlídný přístup pana doktora i sestry
• MEDAPO.cz, s.r.o - ortopedická ambulance (Centrum lékařské péče, 1.NP) • vyšetření pohybového aparátu •
I
I.N.
Jsem vždy spokojená. Možnost objednání přes internet.Skvělý přístup. Vždy mi je vše vysvětleno.
Nikdy nečekám déle jak 10 minut.• MEDAPO.cz, s.r.o - ortopedická ambulance (Centrum lékařské péče, 1.NP) • Běžný termín •
Karin
Srozumitelné vysvětlení a první lékař, který netvrdí, že mám problémy se zády díky menší nadváze. Věřím, ž e snad pod vedením tohoto lékaře se mi zdravotní stav zlepší.
A.M.
jsem velmi spokojena s chováním a přístupem jak pana doktora tak sestřičky při řešení mých zdravotních problémů
M. M.
Pan doktor je velmi vstřícný a snažil se profesionálně vyřešit můj problém. Nabídl mi několik řešení mého zdravotního stavu.
T
TS
Přístup pana doktora byl výborný. Vše vysvětlil, udělal zákrok a brzy objednal na kontrolu. Děkuji .
Sabrina Barbora
Pan doktor jako vždy profesionální , příjemný ,se snahou pomoci a návrhem na pokračování další léčby.
JD
Spokojenost, pan doktor mně zatím vždy pomohl:-) Příjemné vystupování a termíny včas bez zpoždění. Naprostá spokojenost.
Michal Kudláček
Pan doktor Sklenský je opravdový odborník. V minulosti prováděl mj. náhradu kyčelního kloubu mého dědečka a bez jakýchkoli problemů.Vysvětlil mi podrobně problém s bočními vazy v koleně, ukázal na modelu a doporučil jak další vyšetření tak i případnou léčbu.