Zobrazit ostatní profily alergologů v okolíCeník
PB
pan doktor absolutně nectí objednací časy, ani to, že v čekárně je někdo s diabetem a že některé pozve objedná polednem a nalačno. Pak vyjde ven a řekne, choďte, jak jste přišli. Někoho objedná na čas a nerespektuje a někomu řekne, přijďte kdykoli. Zmatek a arogance...
Martin
S panem doktorem mam velmi spatne zkusenosti,opravdu jsem pro nazor vyhnout se obloukem. Dal jsem na dobra hodnoceni a stal jsem se jeho pacientem. To byla obrovska chyba. Po roce opakovane arogance a pretvarek jsem prestoupil k pani doktorce Polackove a jsem nadmiru spokojen. Rozhodne pana doktora nikomu nedoporucuju. Martin
Jakub T.
Dobrý den, chtěl jsem jenom přidat názor pro všechny co si vybírají alergologa. Pan doktor není vůbec empatický, je nervózní a neumí cítit a jednat s pacienty, jeho léčba mi nikdy nepomohla. Pokud máte skutečně problém, rozhodně nedoporučuji navštívit tohoto lékaře!
Mirka
Léčba mi nepomáhá, pan Klíma neslyší, pořád jede podle své léčby. Hledám si nového alergologa. Nedoporučuju také jako ostatní. A také souhlasím, že dělá mezi lidmi rozdíly. Jinak jedná s normálním člověkem a s jistými ženami.
Michala
Ahoj všichni! Tak přidávám názor svému novému suprovému alergologovi a mrkla jsem i na doktora Klímu, kam jsem chodila. Léčba mi nepomáhala, když jsem ho žádala o změnu, byl protivný až hrůza. Asi má jen své oblíbené léky a nejde s dobou. Moje návštěva u něj byla z poloviny o tom, že se vyptával na soukromí a na věci, do kterejch mu vůbec nic není. Schodly jsme se na tom i s kamarádkou, která k němu ještě sice chodí, ale spíš nechodí nikam, protože si nenašla ještě jiného doktora. Opravdu, pan Klíma se velmi změnil, asi věkem je hodně nepříjemný, nedoporučuji.
milan.zeleny
Souhlasím s příspěvky, že je to velmi slabý doktor, bývaval jsem s nim velice spokojený, ale pak se bohužel zhoršil, choval se povýšeně, arogantně a mrzutě, tak mi nezbývalo nic jiného než odejít pryč a odešel jsem jinam a tam kde jsem je mi hodně dobře. Doktora Klímu nikomu nedoporučuju!
Radka
Hezky den vsem, k panu doktorovi chodim uz par let a nebyval drive zas tak spatny. Takovy normal, nic mimoradneho. Je pravda, ze musim potvrdit nazor predeslych prispevku ze je doktor arogantni, casto jsem slysela jeho povysene dohady s nekterymi pacienty. Snad musite byt jen modelka, to pak se umi chovat, to ma uplne jiny pristup. Ja sited hledam noveho alergologa a urcite prechazim jinam.
Petrovka1778
Zcela souhlasím s panem Pavlem, taky jsem se dočkala arogance. Když mu nejdete do noty, už je zle. Nesmíte projevit svůj názor. P.
Pavel
Pan doktor Klíma se chová velmi arogantně, jako neznalého se na mě svým způsobem povyšuje a dělá ze sebe někoho víc. Díky jeho neochotě jsem přešel jinam a jsem spokojený.
Marta
Pan doktor je nekdy mily a nekdy dovede byt i hodne nemily. Zhorsilo se to, asi si nabral hodne pacientu a nestiha a je z toho mrzuty.