Estetické dentální centrum 2-K DENT s.r.o. jsou zubní ordinace a ordinace dentální hygienistky v Liberci. Poskytujeme veškerá stomatologická ošetření pro dospělé a děti. Všechna zubní ošetření provádíme pod mikroskopem. Zubní lékař se pravidelně vzdělává a tak zhotovuje nejen plomby, implantáty, ošetření kanálků pod mikroskopem, (=mikroskopická endodoncie) ale specializuje se na léčbu parodontitidy či vytržení zubů moudrosti. Zubní ordinace v centru Liberce je moderně vybavena. Dentální hygiena je prováděna dentální hygienistkou registrovanou Ministerstvem zdravotnictví. Ošetření vyniká šetrným odstraněním zubního kamene, dentální hygienistka provádí i bělení zubů pomocí bělící lampy. 2-K DENT provozuje nejen pro své pacienty bezplatnou poradnu. Stále přijímáme do zubní ordinace a ordinace dentální hygieny v Liberci nové pacienty.
Více O mně

2-K DENT s.r.o.

Tyršova 508, Liberec-Vratislavice Nad Nisou, Liberec

• B

Jsem po zákroku od p. Kittlera 4 roky, již nový zubní lékař mi spravoval už 3 zuby-podotýkám běžné bílé plomby, měly být perfektně udělané za cenu 3500-4000Kč za 1 zub a jsou po 4 letech uvolněné plomby ( prý nejkvalitnější matroš, dle pana Kittlera), takže jisté je, že kvantita převládá nad kvalitou. Kdo má rozum, nechá si zkontrolovat chrup i od nezávislého zubaře, já to udělala, sic dost pozdě, ale ještě jsem dost zachránila. Je to smutné, takto je to těžké, pokud neseženete lékaře, natož k, když takto narazíte. Nejsem jediná, kdo z důvodů nejen finančních, ale i kvality byl nucen utéct. Takže opravdu po zkušenostech, kdy i já tam naházela dost tisíců NEDOPORUČUJI!!!!!

• Bohužel musím uznat, že služby pana doktora mne stály hodně financí a bohužel i bolesti. Po roce jsem byla lehčí asi o 80000,-Kč, nyní k němu nechodím, sehnala jsem jiného lékaře- státního. Profesionálně na velmi výborné úrovni, postupně mi opravdu opravuje, to co jsem tvrdě zaplatila,opravené zuby začínají bolet ani ne po roce, takže spíše se opravdu přikláním ke kvantitě, než kvalitě. JInak na jednání jsem si stěžovat nemohla , ale nyní poznávám , že je pravda co se dočítám, všichni jsme měli kazy pod plombama, všichni špatně ošetřené zuby apod.
    Nyní věřím, že to pravda nebyla, protože již o 2 zuby asi přijdu, díky ovrtání tak, že ze zubů nic nezbylo.Ale myslím, že jsem něco zachránila. Jediné co mohu poradit, nedejte na hrůzy, které Vám říká a prověřte i u jiného lékaře, ušetříte mnoho peněz a ochráníte ještě ten zbytek dobrých zubů, který Vám zůstal. Jediné co mohu pochválit , jsou implantáty, jsou drahé, ale ty mu jdou dobře.
    Musím říci, že jsem zklamaná a nemluvě o kartě za 500,-Kč, tak za to, že tam člověk nechá tisíce,to bych se opravdu styděla, kartu jsem vzdala a ofotila zákroky, můj nový zubař málem upadl do zubařského křesla, takže si asi dovedete představit, že v pořádku něco není.
    Miko B.

• Vim, ze nemam zuby zcela v poradku a proto jsem chtela navstivit nekoho, kdo svemu oboru opravdu rozumi a pomuze mi ke krasnemu usmevu. To jsem se ale seredne zmylila!! Hned po prvni navsteve, kdyz pan doktor zjistil, ze penize pro mne nejsou problem, tak nasadil stejnou strategii, jako na ostatni pacienty, kteri si tu stezovali. Po jeho kontrole a jeho verdiktu, jsem se mu na tom jeho vysperkovanem kresle malem slozila, na kazdem zubu mam pry kaz, take mam pry asi ctyri vacky pod korenama zubu, mustek mam pry tak spatne udelany, ze mi pry nezbude nic jineho, nez si dat misto neho zubni implantaty. No dobra rekla jsem a nechala jsem se objednat s tim, ze jsem predpokladala, ze mi pan doktor nejprve opravi odrovskou diru, ktera me trapi uz nejaky ten patek. Mylila jsem se, proc by to delal, kdyz muze nejdriv udelat neco, co tak nehori a z ceho mu kapne vic penez!! Rozvrtal mi druhou pulku tvare, na ktere zadny velky problem nebyl a to jen proto, abych musela prijit priste a nechat si opravit tu diru, ktera pro me problem byl... a to neni vsechno, ten jeho zakrok mi dal pekne zabrat, do ted me jeden z tech opravenych zubu boli, no ale s tim uz mi pomuze nekdo jiny. Anny

• Dobrý den,všechny chci pozdravit a napsat svoji zkušenost s panem doktorem.Byla jsem u něho jednou před půl rokem a řekl mi naprosto děsné věci kazy záněty atd... Dost mě to vyděsilo a ještě víc cena kterou za vyléčení chtěl. Nic méně jsem se rozhodla ,že když jsem si nechala zuby dojít do tak strašné fáze ,že za to hold musím zaplatit.Náhodou (opravdu ) jsem na netu našla články o tom jak teto pan doktor postupuje .Tak jsem se rozhodla už nikdy k němu nejít a dnes jsem se vrátila ze zubní kliniky (od té doby první návštěva zubaře)kde po několika rentgenech nenašli jediný kaz a zánět už vůbec.Kam se mi poděli ty kazy pod plombami o kterých pan doktor Kitller mluvil vážně nechápu vy snad ano?Nejvíc mě trápí že kdyby jsem náhodou neobjevila tyhle stránky na netu tak mi pan doktor rozvrtá celá ůsta úplně zbytečně(vážně mám zdravé zuby)a já budu o pár tisíců lehčí a se zničenými zuby. Krásné a zdravé zuby všem.Vircová

• Bohužel musím souhlasit s výše uvedenými příspěvky mluvící v neprospěch tohoto lékaře,byla jsem jeho pacientkou a .....nemám fakt slov.Za celý svůj život jsem se nesetkala s tak arogantním přístupem k pacientům,a také s takovou manipulací s pacienty.Co jste doposud neměli se zuby za problém,se jednoduše vmanipulovalo a pak jste skutečně k němu chodili i 3x do měsíce,zkrátka pan doktor si ty další "problémky"rád domyslel,takže vám pak na konci naúčtovával i více penízků.
    Zkrátka "léčil"i nevyžádané a hlavně domnělé věci,o jak chytrá a dobrá výdělečná činnost,doslova vydělával na tom,že laik tomu nerozumí.A jak jsem to vlastně coby laik zjistila?Jednoduše,pojala jsem podezření a odešla jinam,ale nadiktovala jim předešlou diagnozu od tohoto lékaře.Nastal kolotoč prohlídek a rtg,jelikož onen jiný pan doktor byl daleko pečlivější a než začal pracovat,ještě se chtěl přesvědčit.
    A ouha!Bylo jasně ukázáno na snímcích rtg z prohlídky,že diagnoza pana doktora Kitllera je smyšlená.
    A dokonce je tu ještě pikantnost!Pan doktor Kitller mě stále tvrdil,že mám počínající paradentozu a že si mám otevřít už raději konto v bance na ty svoje zuby!
    Z vlastní vůle jsem si zašla na speciální prohlídku k paradentologovi,který mi udivený sdělil,že nemám ani stopy po nějaké paradentoze,a že zuby jsou po této stránce v pořádku,ale že nikdy neviděl"tak sprasené zuby po zubařských zásazích"!
    A to ani nebudu mluvit o následující kontrole výpisů výkonů ze zdr.pojišťovny.
    Fakt-léčba šokem!Díky Bohu jsem odešla ještě včas,ale zbytečně"uvrtanou zubní sklovinu",tolik potřebnou pro zdravé zuby už mi nikdo nevrátí.Čert vezmi peníze!
    Jen nechápu,pane doktore proč tohle děláte??Copak si opravdu myslíte,že vaši pacienti jsou.....hloupé ovce? Měl byste se stydět!Kdybyste byl normální živnostník placený jen za dobře odvedenou práci,tak umřete hlady....
    S pozdravem L.

• S tímto zubařem jsem byla nespokojená a nedoporučuji ho..Byla jsem u nej dvakrat radsi to ani nebudu rozebírat co mi delal a za jakou cenu, proste souhlasím s dalšími příspevky nenažranec roku a to nejsem človek,ktery by si musel nejak finance hlídat,ale z tohodle jsem byla opravd v šoku jak si to pan doktor umí pekne zučtovat nestihnete ani mrknout a máte to tam.Navíc se mi nelíbilo ani jeho arogantní chovaní a jeho prirovnavaní o kvalite s naprosto nehmotnejma vecma BMW atd,to svedčí taky o jistych vecech.. Davam znamku nejhorší a pokud mužete najdete si opravdu zubare jinyho ktery odpovídá kvalitou a cenove. A jak nekdo psal v příspevku že pro nas cechy to možna drahy je,ale my žijeme v cechach,to si mužem jezdi rovnou nechavat zuby delat do nemecka. Nedoproručuju ho..

V žadnym případe tohoto zubaře nedoporučuji.Je to človek ktery vydelava na cizím neštestí a není mu hanba.Byla jsem u nej dvakrat dohromady se vstupní prohlídkou a zaplatila jsem skoro 10 000kč.Když jsem se mela dostavit na první vstupní prohlídku byla jsem předem upozornena meilem ze budu platit 500kc po osobní prohlídce mi naučtoval 1500kč bez jakehokoliv oznamení dopředu s tím že musel delat specianlní rentgen apod.Šla jsem k nemu s tím že si chci nechat převrtat dva amalganove zuby na bíle blomby a nic víc chtela jsem vedet cenu do predu s kterou jsem i počítala a pote mi naučtoval za ty dva zuby skoro 6000kč a to ten jeden není ani dodelaný u nej mi cistil pouze kanalky s tím že me obedná na jiny termín další dve hodiny.Na ten termín jsem se nedostavila bohužel opravdu s tím že jsem se o mesíc spletla.Ted po me chce uhradit další tři tisíce..Zajímalo by me no ani snad radši ne kolik by si za ty dve hodiny pan doktor naučtoval. Nedoporučuji ho v žadným případe Pochybuju že maloktery prumerny človek v nasí zemi by si mohl dovolit takovyhle ulety. NEDOPORUČUJI A HODNOTÍM ZNAMKOU NEJHORŠÍ.

• R

S výkonem a ani s přístupem pana Kittlera nejsem spokojena. Ceny má přemrštěné a v mém případě i odvedená práce byla katastrofální. Bohužel na reklamaci nereagoval a zaujal pozici mrtvého brouka. NEDOPORUČUJI!!!

Odpovědi

1 odpovědí poskytnutých lékařem na otázky pacientů na ZnamyLekar.cz

Dobrý den,moc rád bych se zeptal jestli by ste my mohli pomoct v mém trapení.mám zuby v dezolatním stavu ,už delší dobu nenaštevuju stomatologa protože sem jednou narazil na jedneho v podnapilém stavu a hodne my ublýžil.mám 6 zlomených zubu a zustali my jen kořeny a moc se toho bojím,ale už me to moc bolí a bojím se abych nedostal zapal okostnice.dekuji za vaši odpověď.

Dobrý den, jistě je to prosím možné. Prosím spojte se sestřičkou a ona s Vámi domluví termín na vstupní vyšetření. Zároveň Vám sdělí z čeho se toto vyšetření skládá. Na jehož základě poté vše naplánujeme. Bohužel zde není možno uvést telefonní číslo, prosím najděte si ho na našich stránkách.Děkuji.

MUDr. Martin Kittler