Zobrazit ostatní profily internistů v okolí

....v 10:00 jsem k MUDr. Jurčovi přišla s bolestmi břicha. Ani mne neprohlédl, seděla jsem jen na židli a řekl mi, že mám zánět močového měchýře a předepsal mi atb, které jsem si vyzvedla v lékárně za 320 Kč. Po příchodu domů byly bolesti už takové, že mě manžel musel odvézt do nemocnice. No a ve 13:00 už jsem ležela na operačním sále s akutním zánětem slepého střeva........myslím, že toto hodnocení hovoří za vše.

Také se přikláním, že je to doktor, který víc uškodí, než pomůže.Není ani schopný udělat vyšetření pacientům, které je zapotřebí a které jako praktický lékař by měl provádět automaticky. Spokojena nejsem vůbec a přecházím k jinému lékaři. Tento by měl vrátit diplom.

Je velmi zvláštní, nerozhodný,raději vás pošle do nemocnice, než aby něco pokazil,to je dobře,omluví vás z práce bez problémů najak dlouho chcete,ale to není vše. Je oblíben u určité skupiny lidí.Nedivím se.

nechce se vám do práce - není problém vypsat neschopenku - oboustranná spokojenost