Prim. MUDr. Martin Jarolímek

Vladimírova 10, Praha 4, Praha 140 00

• Psychiatrické vyšetření

• Skupinová psychoterapie

• R

K panu Doktorovi Jarolímkovi docházím pravidelně bezmála 2 roky a musím říci, že to není žádný tuctový psychiatr, nýbrž lékař, jenž nepředepisuje pouze léky ale taky se o Vás obšírně zajímá. Umí si výtečně dávat věci do souvislostí a je na výsost empatický, má zkrátka určitý přesah, který se možná ani slovy popsat nedá. Svěřit se mu mohu vždy se vším, i včetně rodinných záležitostí. Neopomíjí osu: tělo - psychika - duše. Ordinace je čistá a příjemná. Jeho paní asistentka je rovněž super, perfektní komunikace a e-recepty vždy bryskně dorazí. :-)

• Remedis, s.r.o. Jiný  •

• S

Člověk na svém místě.Velmi citlivý a empatický přístup.Vite ,že napsal knihu Blaznim s Vámi,stojí za přečtení .Pana doktora velmi ráda doporučuji

• Remedis, s.r.o. psychiatrické vyšetření  •

• G

Docházím k panu primáři Jarolimkovi téměř rok...... Na psychiatrii se léčím téměř
    dvacet let.
    Díky panu primáři jsem se se svou nemocí naučila žít, a přijala jí.
    Teprve nyní žiji vysněným obyčejným životem, a pouze nepřežívam.
    Věnuji se konečně své rodině, známým, práci i koníčkům. Žiji ráda.
    Pan primář je člověk, který opravdu léčí.....Pacienta se zájmem vyslechne, a řekne svůj názor.....Při sezeních často debatujeme na potřebná témata, což mi nesmírně vyhovuje. Vím, že se mohu zeptat na cokoliv. Pan primář ochotně, se zájmem, a beze spěchu, odpoví. Jde mu o uzdravení každého jedince. To jsem si jistá.
    I cekací doba na vyšetření je téměř nulová. Mám jen tu nejlepší zkušenost.
    Co se týče placení, vše hradí pojišťovna.
    Pan primář se podílel i na tom, že na místě, kde působí, mohu dostávat i depotní injekce, což je pro mne stěžejní.
    Na každou návštěvu k panu primáři se těším, a děkuji mu, tímto.

• Remedis, s.r.o. psychiatrické vyšetření  •

• Dobrý den, chtěla bych v tento vánoční čas moc poděkovat panu primáři Jarolímkovi, za jeho citlivý přístup ke každému z nás a za to, že vždycky uměl a umí dávat naději na normální život. Já dnes takovýto život žiju, takový, jaký jsem vždycky chtěla, i když jsem na lékách, i když mám částečný důchod, ale můj život je teď hezký a důstojný. mám práci, rodinu a plno zdravých přátel i některé z řad nemocných. Udělal toho tolik pro mě, i pro plno dalších lidí, že jeden metál by byl málo, a přála bych mu, kdyby se mu to minimálně dvakrát vrátilo, to všechno, protože si to opravdu zaslouží. Alena Samková, znáte mě pod Plesnivou. Děkuji Vám

• Remedis, s.r.o. nemoc a chtít se vyléčit a normálně žít  •

• V

po více než dvacetileté zkušenosti s psychiatrií a celou řadou psychiatrů , je to jediný psychiatr, kterého zajímá pacient jako člověk. Pane doktore, díky.
    MARIE

Velmi inteligentní a šarmantní doktor a člověk, jehož nasazení v oblasti péče o pacienty s psychiatrickými poruchami je obdivuhodný. I když mě osobně si do své péče po hodinové konzultaci nevzal (že prý nejsem případ pro psychiatry), s ůctou a vděkem na pana doktora vzpomínám dodnes. Jeho rady a vhledy pro mě mají cenu dodnes.

• Velký dík panu primáři za vyřízení přijetí klienta do terapeutického centra v Mytě. Po dlouhé době se mu splnilo přání, po kterém toužil několik let. Těchto zařízení není v naší zemi mnoho a jistě nebylo jednoduché jeho zřízení a následně zajištění kvalitního provozování.Ještě jednou, pane primáři, DÍK!!!

• skvělý odborník na svém místě

• Podobný zájem o pacienta a snahu pomoci jsem zatím u žádného jiného psychiatra nezažila. Velmi empatický a vstřícný.

• Mimořádná osobnost. Výrazným kladem je, že svůj život zasvětil velmi těžkému onemocnění jménem schizofrenie. Na této cestě udělal obrovský kus záslužné práce, za který mu patří dík a obdiv.