Prim. MUDr. Martin Jarolímek

• Skupinová psychoterapie

Remedis, s.r.o.

Vladimírova 10, Praha 4, Praha 140 00

• Z

Zvláštní člověk.Charismatický,ale podle mého názoru striktně orientovaný na lidi nemocné schizofrenii.
    Na problémy spojené s ,,hraniční poruchou osobnosti´´ a fobiemi mi předepsal zyprexu místo neurolu,který mi vždy pomáhal i když vím,že je návykový a zyprexa mi vyvolala lehké halucinace ,úzkosti se účinkem tohoto ,,léku´´ z nějakého důvodu na půl dne tak zdesetinásobily(nikomu bych nepřál)a potom jsem dostal epileptický záchvat,první v životě.
    S panem doktorem je výborné ,,mystické´´ popovídání,má výbornou čekárnu,ale pokud je váš problém např ,,neuróza´´ z psychotraumatu ,neradil bych vám k němu jít.
    Mně řekl ,že jsem úplně v pohodě v době kdy věděl,že nebezpečně protoulávám celé noce s alkoholem(vůbec jsem nebyl v pohodě) a nemít silnou vůli a nenechat si jinde napsat AD který zabírají,byl by ze mě asi dávno notorik.Pokud vám byla jinde diagnostikována porucha osobnosti (jako mě) deprese,nebo cokoliv,jděte spíše jinam.