Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR + 1 Více
Paní doktorka ošetření zubů zjevně výborně rozumí. Pro pacienta a jeho chrup je tudíž vlastně stěstím dostat se mezi její klienty. Po stránce lidské ovšem zřejmě občas ujede více, než je její profese a pověsti, které se jako odborník těší, hodno. Stomatologů je nedostatek, a výkyvy v náladě ošetřujícího lékaře, které nejsou zcela výjimečnými a padnou necitelně na hlavu pacienta, připomínají zneužití postavení, kdy nemocný de facto nemá na výběr. Znám několik pacientů paní doktorky, jsem ráda, že moje zubní lékařka je nejen svědomitá a výborná odbornice, ale nikdy nepoznám (za 16 let stejně jako manžel a děti), že se třeba špatně vyspala.E.Dvořáková
Velmi mě rozhořčil výlev poslední účastnice hodnocení. Paní doktorka Polednová je stomatolog na svém místě, denně odmítá nejméně další 4 pacienty, vzhledem k naprostému vytížení. Pokud někdo čeká, tak právě pro neustálý přetlak pacientů, kteří také v dopoledních hodinách chodí s akutními záležitostmi. Vodit malé dítě do čekáren plných dalších dospělých pacientů je velmi nevhodné a navíc v čekárně paní doktorky je upozornění na to, že vzhledem k možnému infekčnímu onemocnění je nutné zařídit si pro tak malé děti hlídání. Byla jsem uvedené události svědkem a vše je vylíčeno velmi subjektivně.
Vděčná pacientka paní MUDr. Polednové
Monika
Paní Polednová je arogantní a nepříjemná,to co jsem zažila u ní se mi nikde nestalo.Mluvila se mnou jako s čunětem,který si nečistí zuby,všechny kartáčky mám špatný a nehodlá se se mnou zabývat dokud nezvládnu techniku čičtění zubů.Používám vše co mi napsala a zase to bylo špatně.Nechala mě s nateklou dásní a objednala z půl roku.Jela jsem ke své zubařce a ta se dost divila,říkala,že mám odhalený krček a nemám možnost se tam kartáčkem dostat-proto mě tam taky doporučila!Mezizubní kartáčky používám po každém jídle a nevěřím tomu,že to má vliv,znám dost lidí co na to kašlou a mají zuby jako bernardýn.Každopádně k ní už bych nešla,za takovou pomoc děkuji.