Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR + 1 Více
bara
Plne souhlasim se vsemi negativními ohlasy na pani doktorku... Slysela jsem plno stížností na jeji jednání s pacienty. Pokud vam arogantni jednání vadi, nechodte tam!!!!! Stejne vam řekne že jste neschopni si čistit zuby poradne.. A může se stát že vas vyhodí z ordinace...
bývalá pacientka
K paní doktorce Polednové jsem chodila s celou rodinou několik let. Ovšem při poslední návštěvě u paní doktorky už pohár mojí trpělivosti přetekl. Paní doktorka je náladová, arogantní a co víc, nenávidí děti a chová se k nim naprosto příšerně. Neznám žádnou ženu, která by se takto chovala k dětem!!!
Teď chodíme k nové paní zubařce, které paní doktorka Polednová svým chováním nesahá ani po kotníky a měla by se k ní přijít do ordinace podívat, jak se má chovat lékař ke svým pacientům. Jako zubařka je asi dobrá, ale cit a kousek lidskosti naprosto postrádá. I kdyby byla poslední zubařka na světě, už niky bych k ní nevkročila!
Též se ztotožňuji s prvním názorem.Michal má 100% pravdu.
Michal
Velmi dobrý stomatolog, pokud má dobrou náladu. Pokud ne, je to malér, chová se dost arogantně a pak dělá i chyby. Navíc je problém s objednáváním, v akutním stavu jsem čekal tři dny na ošetření.