Mendlovo náměstí 1a, Brno
T
Tomáš
Nedoporučuji tuto lékařku minula se povolání!!! arogantní není ani ochotná mě poslat na rezonanci že prý si migrénu vymýšlím a nová lékařka mě ihned poslala s pozitivním nálezem tudíž nedoporučuji
Mana
Paní doktorka má ve zvyku se nehledě na plnou čekárnu vybavovat o nesouvisejících tématech - navíc vždy další v pořadí dobře slyší, co s právě přítomným člověkem ve vyšetřovně řeší... Co je ale horší, že má tendenci bagatelizovat potíže a nezasazovat se o jejich řešení. Mně opakovaně odbývala s tvrzením ve smyslu, že "když jste mladá, nemůže vám nic být". Musela jsem se div ne doprošovat krevního rozboru, který nakonec potvrdil, že problém je a je třeba ho řešit.
Miky
Tato doktorká je velmi arogantní nedá se sní o ničem mluvit prostě děs pokusila jsem se odejít ale nejde to tak jednoduše drží mě kartu a nechce abych přestoupila k jiné odmítla mě vystavit potvrzení pro autoškolu z důvodů křečovích žil na nohách a dále potvrzení potravinářského průkazu chtěla po mě 600kč a pracovní úraz mě ani nesepsala pro pojištovnu jsem u ní už 4 roky a chci rychle prič
Po mích zkušenostech jí nedoporučuji stejně jako vetšina známích čekací doba u ní je až dvě hodiny!
Michaela R.• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Náhodou jsem potřebovala využít služby této paní doktorky, protože moje skvělá paní doktorka MUDr. Dagmar Baniová měla dovolenou. K nástupu do nového zaměstnání jsem od ní potřebovala speciální vyšetření, které mi nebyla ochotná udělat ani za moje peníze a navíc mi vůbec nevěřila. Tak se mi nástup do nového zaměstnání protahuje..
• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Po panu Rojkovi prisel sok v podobe pani doktorky Konecne, po 2 navstevach byla ma treti KONECNA. Prisel jsem si pro kartu a rychle presel jinam. Pri prebirani karty u sestricky me pani doktorka videla a nerekla ani pul slova ze slusnosti. Myslim, ze pani doktorka Konecna je clovek ktery se hodne minul povolani.Vemte nohy na ramena dokud jste zdravi!
Hodnocení bylo změněno na "Nedoporučuji". Důvod: Obsah komentáře neuvádí důvod nekompetentnosti lékaře.
```• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Chladná,ironická,působí velice odměřeně, což má vliv na to, jak se u ní pacient cítí.
• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Před více lety odmítla návštěvu u l8-letého syna, který měl 40 st.horečku a musel v chladném,větrném počasí dojít v tomto stavu na středisko.
• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Upravit nebo spravovat profil- Praktičtí lékaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Brně
- Praktičtí lékaři s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Brně
- Praktičtí lékaři s Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna v Brně