MUDr. Jiroutka 2659/14, Kladno 27201
T
Tereza A
Chodíme se synem a nyní i dcerkou. Syn má doktorku moc rád. Díky jejímu přístupu se návštěv u lékařky nebojí.
Já ani partner problém žádný nemáme. Přešli jsme se synem v jeho 1.roce od jiné pediatričky a byl to dobrý krok.• Ordinace PL pro děti a dospělé • Jiný •
Z
Zuzka
Já osobně mám s paní doktorkou i se setřičkou dobrou zkušenost.Když něco mým dcerám je,tak se vždy snaží přijít na to,odkud a proč se ty problémy a potíže vzaly.Nesouhlasím s tím,že dává na všechno antibiotika.Ba právě naopak snaží se to nejdřívě řešit jinou cestou a vyšetřeními a až pak,když není zbytí,antibiotika předepíše.Já jsem spokojená a paní doktorku bych doporučila.
Paní doktorka je sice poměrně odměřená, ale po profesní stránce naprosto bez výhrad a to je podstatné..
Částečně souhlasím s názory zde uvedenými. Paní doktorka taková opravdu bývala. Ale poslední dobou se zlepšila. Je myslím třeba rozlišovat odbornou část a takovou tu lidsko-komunikační. V odborné části nemám námitek, paní doktorka je pravdu schopný odborník, nic určitě nezanedbá, každé potřebné vyšetření udělá či Vás tam pošle a umí ho zhodnotit. Opravdu pokud je člověku špatně, je nemocen, tak pokud někam jít, tak sem. V té lidské části a přístupu k lidem to s ní bylo opravdu horší. Byl to i trochu šok po vlídném a milém přístupu maminky paní doktorky. Je však znát, že si to uvědomila a její chování šlo výrazně kupředu a to správným směrem. Ještě by chtělo trochu na tom zapracovat, ale DOPORUČUJI.
Já chodímk pí Bulánkové až od dospělosti, když mě moje pediatrička odkopla... S Bulánkovou starší mám také zkušenosta zdála se mi příliš "pomalá", než něco pochopila, nejspíš už to bylo jejím pokročilejším věkem.
S mladou nemám absolutně vůbec žádný problém! Je vždy ochotná a milá, snaží se poradit a zajímá se!!!
Ty negativní ohlasy nechápu, ale netvrdím, že nejsou pravdivé...Každopádně paní, co přišlo netaktní, že jí byla předhozena její váha by se měla zamyslet sama nad sebou a uvědomit si, že to porblémprostě je a kdo jiný by na to měl upozornit???! Hranice od nadváhy k obezitě je VELMI tenká a těžko se vrací člověk zpět...navíc to bývá velmi často spojenos dalšími zdravotními komplikacemi!
Podle mě je Bulánková kvalitní doktorka!• • •
K paní doktorce chodím již několik let a nemůžu si na nic stěžovat. Vždy je příjemná a ve všem se mi snaží vyhovět. Hlídá mi i doby pravidelných prohlídek, což spousta doktorů nedělá.
Simona
Paní doktorka je moc super. Vůbec jí nevadí, že k ní chodím sama (je mi 15). Co slyším od některých spolužáků tak sami k doktorovi nemůžou. Vždycky mi se vším poradila. Není problém se s ní na něčem domluvit např. na krev před ordinačkama, kvůli škole. Ještě jsem ji neviděla se špatnou náladou :)) A to k ní chodím od narození.
Paní Monika vystihla všechno ostatní :)• • •
Monika
Pro Janu:
Je zajímavé, že i když jsem seděla dlouho v čekárně u paní doktorky, tak jsem nikdy nezaslechla, že by na někoho byla protivná. A co jiného dělat než poslouchat co se děje uvnitř, když máte v čekárně dlouhou chvíli, že? :-) Střídaly se jí tam jak děti tak ale i dospěláci a na všechny byla vždy milá. Ale ruku do ohně nestrčim za to, že třeba někdy nebyla v blbé náladě, ale i kdyby, tak jí věřím, že svou práci dělá tak jak má. Ruku na srdce, kdo nemá sem-tam nějaký ten splín a necítí se úplně fajn? No zkrátka protivů znam spousty, ale jako paní Bulánková opravdu nevypadají:-))))• • •
T
Trautenberk
Pro Janu !
Upozorňuji Vás, že Moniku znám velmi dlouho a rozhodně omezená není. Je to férový a pohodový človíček, kterých by na světě mělo být víc.• • •
Andrea
K paní doktorce Bulánkové chodím od malička a jsem s ní spokojena.