- vystudovala Fakultu všeobecného lékařství UK od r. 1990 do r. 1996
- I . astestaci složila v roce 1997, II. atestaci v roce 2003
- v roce 2004 složila atestaci z KLINICKÉ ONKOLOGIE
- Onkologické problematice se věnovala kromě jiného prakticky v době celého působení na Gynekologicko porodnicé klinice VFN a l. lékařské fakulty UK v Praze 2
- zabývala se problematikou PATOLOGIÍ ČÍPKU a jiných reprodukčních orgánů, OPERATIVĚ, vedla MAMMOLOGICKOU PORADNU
- gynekologie a porodnictví
- klinická onkologie
Zobrazit ostatní profily gynekologů v okolí11 názor pacienta
Ž.
Bohužel já jsem s paní doktorkou moc spokojená nebyla. Myslím, že jako odborníkovi se jí nedá nic vytknout - dbá na všechna vyšetření, snaží se i vysvětlit, ale my jsme si bohužel s jejím týmem (a tím myslím i sestry) nesedli komunikačně a lidsky.
Nemám ráda přístup, kdy se zbytečně děsí a posílá na vyšetření, která nejsou nutná, respektive především nemám ráda, když za mé zdraví někdo rozhoduje. Rozhodnutí o léčbě a vyšetřeních je vždy na straně pacienta, lékař pouze doporučuje, a to zde bohužel neplatilo.
První návštěvy ordinace na kontroly byly v pořádku, ale potíže nastaly až v těhotenství, kdy jsem si do jednotlivých vyšetření přišla nucená a zároveň mi nebyly poskytnuté dostatečné informace, jak vyšetření probíhají a k čemu jsou. A pak ten prostor pro rozhodnutí, zda vyšetření absolvuji nebo ne.
Kvůli tomu bylo pro mě těhotenství zbytečně stresující, na kontroly do poradny jsem chodila opravdu se sebezapřením a vystresovaná. Nejhorší byl přístup sestry.
Po několika návštěvách jsem domů dorazila s pláčem, na poslední kontrolu jsem už nepřišla a nastoupila jsem raději do péče v porodnici. Po šestinedělí jsem se raději hned zapsala k jinému lékaři, respektive týmu, kde bude slušná a mile komunikující i sestra. Paní doktorka by měla více dbát na to, s kým spolupracuje.
Gynekologové s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Gynekologové s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze