Zobrazit ostatní profily zubařů v okolíZkušenosti
Názory pacientů
hyber
Já osobně souhlasím s těmi neagtivními komentáři, co tu jsou. Mám spíš připomínky na syna doktorky Říčařové, jelikož jsem se u něj také ocitla najednou anižby cokoliv. Povahově jsou to velmi hodní a milí lidé- to jako zase musim nechat, akorát mě prostě mrzelo že pan Říčař mi udělá jeden zub, platím 700,- přijdu za 14 dnů a dělá mi ten samej a 500,- a nevim proč, jestli to zkazil či co, nic mi neřekl. Sestřička mě nazvala sociálním případem. A co mě tedy opravdu štve? Co jsem u jiného lékaře..v rozmezí cca 4 měsíců, kdy jsem odešla od pana Říčaře, mi našel 7 kazů, divil se jak blázen (prý jestli sem vůbec k zubaři chodila), zuby si čistím pravidelně a ted trpim jak blázen a bůhví, jak budu. Okamžitě přišel na mojí vadu, kterou máma v mém věku se jí snaží zachránit a vůbec ze mě netahá peníze. Navíc mám na vše záruku!
xxx
Dříve jsem byla s paní doktorkou spokojená. Ale poslední rok mě automaticky objednává buď k dceři nebo k synovi. Přestože vždy při telefonické objednávce vyžaduji objednání ke své lékařce, ke které chodím již 12 let. Bez jakéhokoliv upozornění nebo zeptání se zbavuje svých pacientů. O tom, ke komu z rodiny jdete se dozvíte až při příchodu do ordinace. Tenhle postup se mi opravdu nelíbí. Navíc nikde není ani synovo jméno - na dveřích, na razítku ... Vlastně nevím, kdo mě vyšetřoval.
Informace o zkušenostech nejsou k dispozici
Tento specialista ještě nepřidával žádné informace o svých zkušenostech.