Sam. ord. PL pro dospělé

Sukova 127, Čerčany

• Paní doktorku mohu jen a jen doporučit. Chodí k ní babička, mamka, od dětské jsem k ní přešla i já a teď k ní půjde i moje sestra. Sestřička je milá, povídá si s vámi a celé je to takové milé. Když přijdu k paní doktorce s nějakým problémem, vyšetří mě, je šetrná a skoro pokaždé se mě zeptala i na problém, se kterým jsem tam byla předtím. Jestli je už vše v pořádku apod. Jsem s ní velmi spokojena.

• Paní doktorka je zkusena, vyborna internistka, nepodceni zadny priznak, ma vstricny vztah ke svym pacientum, ktere dobre zna, a proto jim dokaze adekvatne pomoci. Sestricka je hodna, nezavira se pred lidmi. Cekarna je otevrena.
    Mohu ji jen doporucit. Pokud nekdo ma potize se srdicke, natoci EKG a dokaze zvazit, zda odeslat do nemocnice ci nikoliv. Napise leky, neuvazuje o finannci zatezi pro ambulanci, ale kazdeho nabere - je-li potreba.

nikdy jsem neměla žádný konflikt,myslím že rozumí svému řemeslu

• A

Moje milovaná paní doktorka. Vždy si vše vyslechne a dobře poradí. Jsme s ní s manželem velmi spokojeně , ochotný a vztřícný doktor.