MUDr. Marie Hyánková

Liberec 1 adresa

Odborný lékař psychiatr
Klášterní 117/2, Liberec

Oborová zdravotní pojišťovna

Zobrazit ostatní profily psychiatrů v okolí

Číslo ověřené
Umístění: Odborný lékař psychiatr Jiný

Paní doktorka je skvěla..Nejen že mi neskutečně pomohla a vždy pomuze. Při mé nemoci vnímá i mé přání a můj pohled. Což je pro mě neskutečně důležité... Do ničeho mě netlačí..Jen říká zda by to nebylo třeba lepší takhle..nebo tak....Kde je snaha je i pomoc.. Vím přesně proč někteří lidi zde napíši že není dobrá. Protože nechápou že se sami nechtějí posunout a nesnaží se..jen si chtějí stěžovat.. Za mě opravdu super doktorka...

I

Mudr. Hyánková je skvělá psychiatrička měla jsem trochu strach ale na rovinu mi řekla nebudeme si lhát , teďka jdu k ní podruhé , ale bez zábran, opravdu skvělá. Nováková Irena

Super doktorka! A to k ní už chodím 15let. Jsem s ní velice spokojen. S.T.

je fajn, mám ji rád a aj paní Malinskou. Když je potřeba, tak pomůžou.

Paní doktorka mi pomohla ve velmi těžké situaci zhoršené návykem na léky.
Postupně jsem se pod jejím dohledem dostala k řešení které zabralo a velmi mi
v praktickém životě pomohlo. Děkuji a doporučuji. Hodnotím podle skutečných
výsledků léčby.

Byla jsem u paní doktorky Hyánkové teď prvně a musí říct, že z ní mám dobrý pocit.
Je to příjemná paní.
Nechápu jak můžete psát, že je neochotná?
Mě se věnovala maximálně a určitě ještě déle než na mě měla čas.
Nemůžu si jí vynachválit a jsem ráda, že jí mám.
L.M. Liberec

I

Ráda bych ohodnotila práci paní doktorky i její sestřičky jako vynikající. Stává se mi, že při náporu potíží ztrácím schopnost reálně uvažovat a potom jdu rovnou bez objednání a čekám pomoc. Vždy se mi jí dostalo bez komentářů o plné čekárně a narvaném diáři. Jsem si plně vědomá faktu, že ne každý by přistupoval stejně vstřícně. Paní doktorka se vždy zajímá o pacienta a má snahu najít nejlepší variantu léčby. Neumím popsat, jak moc mi pomáhá i to, že se umí otázkou trefit do jádra problému a nastavit úhel pohledu tak, aby si pacient uvědomil, že ne vše je otázka života a smrti.
Děkuji Vám, paní doktorko.

Pani doktorka je velice milá,vstřícná a moc nám pomáhá zvládat nelehkou situaci v rodině.Nemůžu zapomenout i na milé a vstřícné chování sestřičky.Tímto jim moc děkuji.

Paní doktorka je opravdu odborník na svém místě jak již bylo řečeno dokázala pomoci manželce a stále jí ošetřuje proto vřele doporučuji.

I

Nejlepší odbornice na psychózy na Liberecku. Velice mi pomohla a stále na mne pečlivě dohlíží, její péče mi pomáhá cítít se dobře. Má stále plnou čekárnu a zvládá to s nadhledem. Trpělivě vyslechne všechny stesky a odborně i lidsky poradí. I tímto jí děkuji za péči o mne.