Zobrazit ostatní profily gynekologů v okolí

Na ultrazvukové vyšetření jsem šla se strachem, ale překvapilo mě, jak paní doktorka byla příjemná a ochotná nám vše vysvětlit. Navíc našla u našeho miminka drobný, nevýznamný nález, ale i přesto nám udělala doplňující krevní vyšetření a vyloučili tím další komplikace pro vývoj miminka. Jsme ji velmi vděčni za její starostlivost a ochotu. Více takových zkušených a ochotných doktorů!

B

Nejlepší gynekoložka, co může být. Moc příjemná, sympatická a stále dobře naladěná, výborná komunikace s pacienty. Na každou návštěvu se těším.. .a to tenhle obor nepatří k mým oblíbeným :-) Hezky se o mně starala během celého těhotenství. Jsem jí vděčná za ochotu a péči. Vřele všem doporučuji!

Zkušenějšího gynekologa jsem nepotkala. Na paní doktorku se mohu kdykoliv obrátit i s nejmenším problémem. Je empatická a poctivá. Nemám u ní pocit, že ji obtěžuji a okrádám její drahocenný čas. Jsem s ní velice spokojená.

K paní doktorce chodím již 3 rokem. Pokaždé mi dokáže pomoci i poradit. Je velkým odborníkem s lidským přístupem. Při různých zdravotních komplikacích a opakovaných potratech mě vždy dokázala podržet a dodat mi naději, že vše bude v pořádku. Nyní jsem v 5.měsíci těhotenství a nemohu si jí vynachválit. Vím, že jsme v dobrých rukou. Moc jí za všechnu péči děkuji.

B

Mohu jen doporučit, paní doktorka se Vám bude věnovat, zajímat se o Vás a rozhodně budete mít pocit, že jste v dobrých rukou. Vychází maximálně vstříc a odborně jí také není co vytknout.

Z

Moc fajn paní doktorka. Přešla jsem k ní před rokem od mého předešlého neochotného gynekologa. Jsme s ní velmi spokojena, je zkušená, ví co je potřeba vyšetřit a neodbyde mne slovy: " to je zybtečné, to bych neřešil". Já na paní doktorku nedám dopustit.

Paní doktorka je velmi schopná, laskavá, empatická. Jsem hodně stará pacientka a paní doktorka Drábková se ke mně chová mimořádně citlivě.

Chodím k paní doktorce cca 5 roků. Pomohla mi i se zcela nestandardními záležitostmi. Je taková jaká je, nepřetvařuje se a říká věci narovinu, takže chápu, že to někomu může být nepříjemné. Mě tento přístup naprosto vyhovuje, nemám ráda chození kolem "horké kaše", člověk se pak dokáže rychleji dostat do reality a jít dál. Když byl problém, který nemohla vyřešit, poslala mě (resp. sama mě objednala) na jiné specializované pracoviště, takže naprostá spokojenost. Velice dobře hodnotím také sestřičku, maximálně milá a perfekní přístup ve všem!

musím říci, že paní Mudr. Drábková je velice dobrá, zachránila moji plodnost za 1 minutu 12. Nalezla mi endometriozu 4. stupńě z pěti, doporučila mi léčbu u největšího machra v Brně na Obilňáku, díky kterému snad budeme mít s manželem rodinu, zkrátka nemohu si na ni stěžovat spíše naopak je velmi milá, je sice pravda, že někdy má každý takzvaně "své dny", kdy prostě nemá náladu třeba komunikovat s lidma, ale to se může stát každému, myslím si, že paní doktorka je velice ochotná a příjemná, a hlavně mi vyřešila problém, který mě dlouhodböbě trápil a to velice nepravidelná menzes a neplodnost. Tímto bych chtěla paní doktorce Drábkové i poděkovat. Mohu jen doporuči

dobrý den,

paní doktorku Drábkovou můžu jen doporučit, chodím k ní už od puberty (ca 10 let) a je bezvadná. Vždy, když nastal nějaký problém ihned mi pomohla, opravdu si nemůžu stěžovat. Je opravdu milá a ochotná, nikdy jsem ji nezažila, tak jak ji otřesně popisují ostatní. Výborně léčí a vždy si popovídáme, chová se k vám jako k člověku a ne jako k dalšímu případu v řadě ...