MUDr. Marie Charvátová

Gynekolog Více

Privátní gynekologická ambulance
Nopova 41, Brno

Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR + 1 Více

Zobrazit ostatní profily gynekologů v okolí

Číslo ověřené
Umístění: Privátní gynekologická ambulance Jiný

Nejprofesionálnější a nejpečlivější paní doktorka. Vím, že u paní doktorky jsem v dobrých rukou. Mohu jen doporučit.

Paní doktorka, je nejen vynikající odborník, ale člověk s velkým srdce. Chodím k ní už ,dobře 30 let a jsem moc ráda, že ji mám. Dvakrát, mě zachránila, tím, jak je poctivá a svědomitá. Mám ji ráda , jako člověka, který své pacienty zná a není mu jejich zdraví lhostejné. Je to nejlepší lékař s jakým jsem se setkala.

K paní doktorce Marii Charvátové chodím já i moje dnes 80letá maminka už řadu let. Ještě když pracovala na poliklinice Horníkova. Nikdy bych neměnila. Je trpělivá a hlavně má odborné znalosti. Důvěřuji ji. Vždy mě dobře poradila, a s mým problémem mě poslala do výborných rukou. Moji mamince včas diagnostiova nádorek v prsu a tím ji zachránila. Nikdy jsem nevnímala nějakou hrubost,nervositu nebo nevhodné poznámky. Myslím si, že k některým žemám je potřeba být trochu přísnější, protože mám dojem, že některé zapomínají na svoje jedinečné ženské poslání. Díky paní doktorko, chodím kvám ráda.

PŘEČTĚTE SI!!!!!!!!!
Je mi 17 let, dnes jsem poprvé šla vůbec ke gynekoložce a po přečtení několika těchto recenzí jsem měla STRACH. Bála jsem se, až mě z toho bolelo břicho. 10:55 jsem přišla do čekárny, byla jsem objednaná na 11:15. Dlouho jsem čekala, to mi ale v tu chvíli nepřišlo důležité. Aspoň jsem si stihla přečíst několik letáků a článků o problémech v intimním životě. Nejdříve jsem přišla na řadu k sestřičce, ta byla příjemná, změřila mě, zvážila a popsala co mám dělat (převléct a přezut).

Když jsem přišla k paní doktorce, posadila jsem se a ona se mě začala ptát na školu, co bych chtěla dělat dál a na informace o mně! NIC NEPŘÍJEMNÉHO. Pak mi prohlédla prsa- to prý každý gynekolog nedělá automaticky. Posadila mě na křeslo. ANO bylo to trochu nepříjemné, však co byste chtěly? Stále si semnou povídala. .....Prohlídka byla u konce a ona mi povyprávěla o očkování, antikoncepci, ochraně proti virům a o dalších prohlídkách.
Tak pro další slečny, nemusíte z toho mít obavy. Cítila jsem jistě, že mi chce pomoct.

E

K paní doktorce chodím na doporučení kamarádky, a nikdy jsem nelitovala. Dokonce se domnívám, že mi zachránila život! Chodím k ní stále, i když jsem se přestěhovala na opačný konec města, chodí k ní i moje sestra a neteře. Tak si paní doktorky u nás v rodině považujeme. Vím, že paní doktorka má své problémy jako každý člověk, a přesto se pacientům věnuje s největší pozorností.

Paní doktorka je velice dobrá. Sice její jednání je často prudké a ze začátku jsem nevěděla moc co si myslet, ale co se doktořiny týče, tak je to opravdu odborník a kdykoliv se vyskytne nějaký vážný problém okamžitě ho řeší a posílá své pacienty k nejlepším odborníkům specializující se na daný problém. Vždy pomohla, nikdy nezklamala.

Chodim k pani doktorce 7 let. Je mi pod 30, a tehotna jsem velmi cerstve, do nedavna HA. Chci rict, ze z meho pohledu pristup pani doktorky vystihuje nejlepe slovo LIDSKY.
Pani doktorka se mnou mluvi, veci mi vysvetli, bez vysetreni prsu bych se neobesla, a o jeji vysoke odbornosti a stalem vzdelavani se nemuzu v nejmensim pochybovat, vysetreni mi prijde kompletni a poradne. Nekdy muze mit trochu horsi naladu, nekdy lepsi, nekdy vidite, ze je unavena, nebo opravdu smutna. Nekdy hubuje, trochu vyhrozuje, spila, nekdy vic, nekdy min, prijde mi, ze ji na tom zalezi - ze ji na mne zalezi, kdyz me takhle kara. Jako mym rodicum.
To, co vyzaduje ohledne spodniho pradla, mydla a holeni, mi pripada nanejvys logicke a rozumne, pokud se clovek chce vyhnout mykozam, holky, ktere to braly jako utok na svou osobu, to asi nepochopily -- jde o lecbu, ne blby reci. (Nemyslim si, ze ve svych 30 letech musim nutne vedet vsechno o hygiene zenskeho genitalu -- nikdo me o tom nijak odborne nepoucoval, proto se necham poucit, i ted, i pozdeji.)
Kdo vyzaduje zachazeni v rukavickach a servirovani veci na stribrnem podnose, kdo je tak trochu citlivka, asi spokojeny nebude. Ja jsem rada, ze pani doktorka rika, co si mysli (nekdy mozna trochu drsne), a ze vidim, ze je to clovek (i s temi spatnymi naladami).
Uznavam, ze kdyby me desila v souvislosti s tehotenstvim nebo priprvni navsteve, jak pisou nektere niz, mozna bych taky utekla. Ja jsem zatim byla vzdycky spokojena.
Pani doktorka na me nikdy nebyla sprosta, vulgarni, hruba, a rozhodne jsem se necitila jako blbec, pri rozhovoru s ni. A sestricka Anicka je kouzelna (ted, myslim, na materske dovolene) :)
(Ja bych se rada podepsala, ale nejde mi to :( Tereza B.)

ta vystudovala celou vysokou za rok ne :-D

Nejlepší lékařka ale i člověk. Chodím k ní 33 roků, možná bych tu dnes už nebyla, nebýt její odborné péče. Je to lékařka, která je upřímná až přímá a to některé dámy nerozdýchají. Chodí k ní celé moje ženské příbuzenstvo . Neznám lepšího člověka - lékaře.

Paní doktorka je sice velmi hrubá, ať dělám co dělám, vždy si najde něco,co se jí nelíbí,ale zase musím říct, že od té doby co chodím k Charvátové nemám nějaké problémy...
Jen se tam bojím občas chodit, protože její vyšetření jsou docela bolestivé a kolikrát její narážky taky nejsou vhodné.
Ale z lékařské stránky jsem spokojená
Katka