Marie Bednaříková, ortoped Otrokovice

Ortoped Více

Uložit

Ortopedická ambulance
tř. Osvobození 1388, Otrokovice

Zobrazit ostatní profily ortopedů v okolí

Ověřený profil
Umístění: Ortopedická ambulance problém s ramenem

K pani doktorce jsem šel s jistými obavami, plynoucími právě z názorů uveřejněnými zde. Po prvním vyšetření a naordinování a hlavně provedení rehabilitační léčby jsem ale svůj názor musel změnit. Nejenom, že se moje "zamrzlé" rameno začalo rozmrazovat, ale po nasazení další série rehabilitačních sezení (celkem 18) , mám rameno úplně v pořádku. Jak ona skromně říká, není to jenom její zásluha, ale hlavně zásluha pacienta, který poctivě dodržuje pokyny, které ona skrze rehabilitačního pracovníka, uděluje.
Pani doktorka je při styku s pacienty sice trochu strohá, ale asi to vyplývá ze zkušeností, které za dlouhá léta s pacienty má. Při mé poslední návštěvě u ní bylo však vidět, že má z výsledku své práce na mně, opravdovou radost. Přeji ji, aby takových případů měla co nejvíce.
L. Stupka

Ověřený profil

Paní ,"doktorku"nedoporučuji z vlastní ošklivé zkušenosti!Má hrubé jednání vůči pacientům..Vyslechla jsem na mou osobu,mnoho urážek a nevhodných poznámek,jen z toho důvodu,že jsem se omluvila a neměla sebou zdravotní kartu.Po předchozím léčení s nohou,jsem byla toho názoru,když pravidelně navštěvuji doktorku,tak není potřebné nosit dokumentaci.PŘÍKLAD MI BYLA MÁ KOŽNÍ LÉKAŘKA,KDE JSEM BYLA NAPOSLED PŘED 5 LETY A NIC TAKOVÉHO NEVYŽADOVALA.!Doktorka Bednaříková,mě nazvala malým,dítětem a urazila i mou obvodní lékařku.Proto zvažte návštěvu u této "lékařky".

Ověřený profil

Až bude v Otrokovicích víc ortopedů tak pak paní doktorka uvidí tu plnou čekárnu spokojených pacientů,ano netvrdim,že je špatná lékařka,ale měla by se zamyslet nad svým chováním a svou arogancí nemá právo někoho urážet a ponižovat. Spoléhá na to že tady v Otrokovicích je jen ona tak je přesvědčená že může vše,já bych paní doktorce doporučila, aby začala být spokojená sama ze sebou a nebude si muset vybíjet zlost ze svých komplexů na pacientech.Já osobně paní doktorku už nebudu obtěžovat nemám totiž potřebu poslouchat že okrádám pojišťovnu a díky takovým pacientům jak jsem já pojišťovna krachne. Objednala jsem se sama bez doporučení svého ošetřujícího lékaře.A to jsem u ní byla v roce 2015 úplně ze stejným zdravotním problémem a proběhlo vše v pohodě.

Ověřený profil

Sprostá,drzá,nechutná,arogantní...byla jsem s měsíc a půl starou dcerkou na kontrolu kyčlí.Už ve dveřích mi doktorka řekla,že používám agresivní prášek na praní..?to jako vážně?!..poté to pokračovalo s necitlivě přehazování dcerou ze strany na stranu..když jsem jí řekla jestli by mohla být opatrnější..řekla mi,že jsem hysterka a mám si dítě utišit,že je uřvané..ať se nedivím,že mám nervy v kýblu.A měla jsem se jí omluvit..nechala malou plakat a nechtěla mi ji vyšetřit.Když se dcerka počurala,řekla,že to je vrchol..ale nedokázala pochopit,že ji chci dát čistou plenku.Podotýkám, miminko mělo měsíc a půl!!! Příšerné..celý den jsem byla vzteklá a bylo mi do pláče.Paní Bednaříková je zřejmě nervově a psychicky labilní člověk a neměla by tam co dělat...!

T
Ověřený profil

Paní doktorka je odborník ve svém oboru,informuje přesně a srozumitelně pacienta,doporučí adekvátní léčbu .Jsem opět velmi spokojena.
Pro některé pacienty, očekávající u lékařů postavu z televizních seriálů jen dodávám,že lékař má léčit,poradit a informovat pacienta-čekat zázraky u opotřebených kloubů 80-ti letého pacienta ,srovnání páteře u pacienta se skoliózou apod.lze jen ve fantastických seriálech.Už má maminka říkala:ze starého nové neuděláš :-)
Hezký den všem a hodně zdraví/ přiměřeně věku a stavu/

Ověřený profil

Jsem s paní doktorkou spokojena. Je odborník na svém místě, nic nezaobaluje, řekne vše přímo na rovinu. Kdykoli jsem tam musela s kolenem, nebo i s ramenem, vždy mi pomohla, řekla jasně co a proč a vyhlídky do budoucna ohledně léčby...

Ověřený profil

nemohu si na paní doktorku stěžovat,ač jsem z ní měla obavy,po návštěvě u ní se mi značné ulevilo,asi od ní očekávají nemožné ti co ji kritizují.

Ověřený profil

Dnes jsem byla u paní doktorky s bolestivým ramenem. Ještě že jsem dopředu nevěděla ke komu jsem se objednala a jaké má hodnocení. Asi bych se bála a byla ve stresu, od kterého by mi nepomohla ani antidepresiva. Neovlivněna tedy názory jiných, jsem v klidu vstoupila do ordinace a v ještě větším klidu, spokojená ba přímo nadšená profesionalitou, odborností a přímým jednáním paní doktorky, jsem z ordinace vyšla. Perfektně mě vyšetřila a vysvětlila všechny možnosti léčby. Také jednání sestry bylo naprosto profesionální a v pohodě. Přemýšlím tak o tom, jak je možné, že tu nacházím tak odlišné názory na jednoho člověka a na čí straně asi bude chyba.

Minulý týden jsem navštívila s dcerou ordinaci doktorky Bednaříkové.Dcera má potíže s ramenem,se kterým nemůže hýbat.Dozvěděli jsme se, že s ramenem vlastně nic nemá a na moje požádání ,týkajícího

se vyšetření páteře se doktorka začala chovat arogantně,sprostě a měla nemístné poznámky a připomínky,jak ke mně,tak k účesu a vizáži mé dcery.Vyvrcholilo to jejím prohlášením,že jsem jí otrávila celý den a že bych se jí měla omluvit ( zřejmě za to,že jsme si dovolili ji obtěžovat).Dále se snad ani nechci rozepisovat,abych kvůli někomu takovému ztrácela čas a slova.
Doktorka měla velké štěstí,že s námi nešel manžel,který je prudší povahy. V tomto případě by recenze nebyla uvedena zde na internetu,ale byla by uskutečněna přímo v ordinaci. Zřejmě by se dozvěděla hodně z Brémova Života zvířat..Na závěr - o zdravotní sestře už se ani nezmiňuji!!

Ověřený profil

U tady té odbornice jsem byla před deseti lety s tenisovým loktem, vynadala mi do simulantů a taky mi řekla, co otravuju, že viděla můj rentgenový snímek starý rok a prý mám jenom opotřebované klouby věkem - když jsem jí řekla, že jsem na žádném rentgenu nebyla nejméně pět let, tak řekla, že se spletla, že jsme asi dvě stejného jména a blbne jí počítač a na závěr dodala, že má tenisový loket taky a abych si našla jinou práci a nehrála toho simulanta..úroveň pod psa..když jsem jí řekla, že k ní už nikdy nepůjdu, tak křičela, že má plnou čekárnu spokojených pacientů - chůdáci staří lidé tam byli o berličkách, co už nika jinam nemohli dojít, tak je dodělala -a to jsem jí i řekla, tak za mnou utíkala až k výtahu a nepříčetně křičela o tom, jak je dobrá a já nemožná. Děkuji, nikdy více, dnes mě bolí lokty oba a mám strach navštívit ortopeda, protože setkání s paní doktorkou byl pro mě nezapomenutelný zážitek na celý život.