Mrštíkova 2451/1b, Praha 10 , Praha
Akim Dent s.r.o.Na tento adrese online kalendář není aktivní
Zobrazit ostatní zubařů v okolíZkušenosti
Bělení zubů
od 5 000 kč
Akim Dent s.r.o.
Chirurgická extrakce zubu (8 zub)
od 2 500 kč
Přesnost
Péče
Zařízení
Mirek
Paní doktorka je velmi laskavá, milá, ohleduplná, a její profesionalita spočívá jak v bezchybné práci, tak v chápaní obav a strachu pacienta. Mohu všem nerozhodným budoucím pacientúm vřele doporučit. Vděčný pacient Miroslav Rýdl
zdenka.brazdova46
Na pravidelné kontroly i na akutní ošetření chrupu docházím do zubní ordinace v Praze 10, Mrštíkovy ul. Při poslední telefonicky objednané návštěvě jsem byla překvapena, že mě přivítala nová paní doktorka. Požadováné ošetření zubního kazu a odštípnuté části zubů provedla pečlivě a profesionálně. Byla velmi příjemná a ochotná, proto jsem se s ní domluvila na další návštěvě, při které mi opravila starší můstek tak, že vypadá jako nový. Jsem velmi spokojená a mohu paní doktorku doporučit dalším pacientům.
Odpovědi
7 odpovědí poskytnutých lékařem na otázky pacientů na ZnamyLekar.cz
Nevíte o nějakém zubaři v Praze, který dělá plomby do 1000 a ne nad? Kde to není tak drahé?
Nemám žádného zubaře a táta si moc taky nevydělává a bolí mě zub a myslím, že se vyklá.Dobrý den, přijďte do zubní ordinace Akim Dent. Máme i levnější plomby taky.
Dobrý den,mám fobii že zubaře. Zuby mám ve strašně stavu a několik měsíců zánět v dasnich, který zatím moc nebolí. Jelikož jsem X let nebyla u zubaře, tak žádného nemám.Chci svou situaci neprodleně řešit. Strachje ovšem silnější protivník ???? V Pardubické nemocnici řekly sestře mého pediatra, že se musím osobně objednat a papírem v ruce od svého stomatologa, že jsem neosetritelny pacient a požadují analgosedaci.Jak to mám udelat, když zubaře nemám.Ke všemu se strašně bojím! Poradte prosim
Dobrý den. U pacientů, kteří se bojí, používáme lék Kozlík Lékařský v kapkách na uklidnění nebo Neurol tablety u závažnějších případů. Budete cítit ospalost a lhostejnost. Zvu Vás na konzultace do Prahy. Každý problém má několik řešení.
Specializace
- zubní lékař - stomatolog
Informace o zkušenostech nejsou k dispozici
Tento specialista ještě nepřidával žádné informace o svých zkušenostech.