Kochova 2/1227, Havířov
Dolní 101, Ostrava
T
TZ
Absolutní nezájem pana doktora, udělal mi biopsii, která byla boužel špatná a pan doktor se mi ani neobtěžoval zavolat. Odběr biopsie šílený o přístupu raději ani nemluvím. Diky bohu za doktory ve fakultní nemocnici v Ostravě.
• Gyneko plus s.r.o. • Jiný •
Barbora
Mudr. Rozbroj mi byl doporučen v konečné fázi mého těhotenství s tím, že si mě převezme do péče, jakožto porodník Vítkovické nemocnice, ve které mám v plánu rodit.
Ve zkratce a bez vulgárních výrazů.
Pan doktor je jeden z nejarogantnějších osob, které jsem zatím měla možnost potkat. Povolání, které si zvolil vyžaduje empatii a něžnost, ani jedno z toho nemá.
Názor pacientky ho absolutně nezajímá a když už ho donutíte Vás vyslechnout, stejně si jede svou.
Zbytečně straší, a to hlavně smrtí dítěte, což opravdu není v pořádku. Pokud mi doktor, který mě ošetřoval 40 týdnů v úterý řekne, že je vše v pořádku, vč. množství plodové vody, a ve čtvrtek má p. Rozbroj názor, že udělat císařský řez nejlépe ihned na jeho pracovním stole jinak miminko umře, je opravdu zcestný.
Navíc, pokud už je po vyšetření (které bylo rovněž nepříjemné), myslím si, že by měl pacientce umožnit jít se obléknout, přeci jen s holým zadkem a nějak na konverzaci nedokážu soustředit.
Na konci návštěvy jsem slušně poděkovala a jeho návrhy na urychlení porodu (který není nutné zatím urychlovat, 5 dní před termínem) odmítla. Odpovědí byl jeho odchod z ordinace bez rozloučení.
Nikdy více.• Praktický lékař gynekolog • těhotenství •
MUDr. Marek Rozbroj
Vazene dame bych jen sdelil, ze zjevne nepochopila, co jsem ji celou dobu vysvetloval. Je snadne chlacholit klientku, ze je vse 40 tydnu v poradku a kdyz se objevi problem, je ohen na strese. Ja jen pri banalnim UZ vysetreni zjistil nedostatek plodove vody, coz je ve 40 tydnu gravidity varovny signal pro zvyseny dohled a dispenzarizaci pro donasenou graviditu. Nabizel jsem observaci v samotne porodnici a velmi dukladne jsem vysvetlil, co vsechno to obnasi a co vsechno se muze stat. Asi jsem nebyl pochopen a myslim si, ze pro klientku bude nejlepsi zustat pod dohledem sveho gynekologa a ten ji nejlepe vysvetli, co delat. S uctou Dr.Rozbroj.
Jana K.
K panu doktorovi jsem chodila několik let. Arogance z něj čiší. Z prvního vyšetření v mém životě kvůli silné menstruaci (vaginálně při té silné menstrauci jako panna!) mám trauma dodnes. Roky jsme spolu bojovali, jakou antikoncepci mi napíše, i když jsem mu sdělila, že mi nedělají dobře (náladovost, tloustnutí). Pak mě alespoň začal strašit, že do roka určitě otěhotním. To už jsem byla po škole, pětadvacetiletá... trapné. Nechtěla jsem jeho průvodky, ale recept, a to byl vždycky problém. Vyvrcholilo to biopsií (z křečí v podbřišku jsem dvakrát u sestry na lehátku zvracela). Následovalo strašení prekancerózním stavem, přičemž dva další gynekologové se k mému stavu vyjádřili mnohem mírněji a doporučili mi UTZ sledování 1x ročně. Gynekologa jsem změnila. Lituji, že jsem mu ze začátku věřila a neodešla dříve. Výpis z dokumentace mému novému ošetřujícímu lékaři nikdy nedošel. U nového gynekologa mě ale naštěstí jako zázrakem nic netrápí, vše mi mile vysvětlí, ničím mě zbytečně nestraší a má zlaté ruce. Jsem ráda, že své první těhotenství prožívám v péči profesionála. Naopak - MUDr. Rozbroje velmi NEDOPORUČUJI.
• Gyneko plus s.r.o. • •
Katie
Velmi neempatický a arogantní lékař, měla jsem 3x možnost se s ním setkat, když ordinoval namísto mého lékaře. Vždy jsem byla velmi nespokojená. Pan doktor je možná specialista, ale rozhodně si neuvědomuje, že pracuje s ženami, které jsou citlivé a navíc v intimních partiích. Výsledek vyšetření sděluje velmi neprofesionálně, zbytečně ženy straší, diagnózu a výsledek vyšetření sděluje neadekvátním způsobem, tzn. z pohledu pacienta jsem nerozuměla, proč musím podstoupit vyšetření znovu a co nebylo v pořádku ( u jiného specialisty se tot následně nepotvrdilo - v pořádku bylo všechno). U vyšetření ECHO srdce miminka, bylo vyšetření bolestivé a nepřijemné jak pro mě, tak pro miminko. Při vyšetření čípku později mě dokonce škrábl nebo natrhl.
Píše léky, které nejsou potřeba (např. na bakteriální infekci, když se jedná pravděpodobně o kvasinkový zánět a nejsou ještě k dispozici výsledky z mikrobiologického rozboru).
Rozhodně lékaře nedoporučuji!• Gyneko plus s.r.o. • péče o těhotné •
Katka
Hezký den všem. K MUDR Rozbrojovi mne přihlásil přítel, který je vzdálený kamarád pana doktora.... V životě nikdy jsem takový přístup nezažila... Pan arogantní a kolega Pomahač neskutečný / nevím jak to slušně říct/ .... Pohled do očí mu nejspíš činí problém a kouká pouze na klín.. Řešení problému je pro něj méně zajímavý a raději řeší jak se dotyčná holí, jestli chodí na lejzr, nebo používá žiletku.... Přístup neskutečný.. Co mne bohužel úplně dojalo je to, že když jsem byla na miniinterrupci, kterou prováděl mudr Rozbroj / pro mne z vážných důvodů / tak mne ihned zkasírovali 3 500.- ... OK to beru je to mé rozhodnutí a počítala jsem s tím.... Jenže po kontrole výpisu z pojišťovny, který si nechávám posílat pravidelně jsem se dozvěděla, že pojišťovna tento zákrok proplatila taky, protože byla dána diagnoza REVIZE DĚLOHY PO ZAMLKLÉM TĚHOTENSTVÍ !!!!!!! Tohle je podle mne špína nejvyššího kalibru a proto již v životě nikdy a pokud jde někomu o přístup tak si návštěvu u těchto dvou " expertů " dobře rozmyslí.... Inkasovat něco na základě nepravdy na celkem citlivé životní situaci je fakt špína..... SORRY ale již nikdy více
E
Eva Supova
Ať vrátí diplom i specializaci!!!!!!!! Nepřišel mi ve 20 týdnu těhotenství na velmi vážnou srdeční vadu mého nenarozeného syna a já porodila v domění, že je vše v tom nejlepším pořádku. Za dva dny na to nám syn zemřel, protože neměl levou část srdíčka. Tu bolest co mám v srdci nikdy nic nenahradí a nezahojí. Opravdu by se měl pan doktor nad sebou zamyslet, jestli není lepší najít si jinou práci!!!! Bez kontaktu s lidmi......
E
EVA
K panu doktorovi jsem chodila nějakých 6 let,během těch pár let,jsem ho strašně chválila nadmíru zpokojená dá se říct že my vyhověl se vším,odrodil my syna a po té nastal problém a ne malý!Během císařského řezu my udělal sterilizaci,zhruba po dvou letech jsem zjistila že jsem těhotná,takže my vzaly krev a HCG jsem měla přes 200,sestra my řekla že jsem těhotná at příjdu na kontrolu,na ultrazvuku nebylo nic vidět,tak my řekl že to může být vliv i cysty,a pan doktor se mě zeptal kdo mi jí dělala,tak jsem mu odpověděla že on,tak že je to nemožné :-)píchly my vyvolávací injekci a po té injekci 11 den jsem jen špinila 3dny,a za další necelý týden jsem začla krvácet hodně silně,odcházely ze mě kusy a takovou bolest jsem nikdy nezažila ani prášky na bolest my nepohly nepomohly a nebylo jich málo.Tak jsem hned naklusala k doktorovi a řekl mi akorát že tam UŽ NIC NENI,že je všechno v pořádku.Udivilo mě že mi nevzal kontrolní odběr do jistoty,za měsíc jsem si opět dělala test kvůli zpoždění,a hele zase dvě čárky,zase my vzaly krev tentokrát HCG 1200,takže zase jsem měla jít na kontrolu za týden,ale bohužel mě chytly ukrutné bolesti v podbříšku,krvácení tak jsem tentokrát jela na photovost tam jim všecho řekla že to nemám potvrzéné ale že mám vysoký těhotenský hormon,tak my vzaly krev,ráno mě vyčistily dělohu,opět my vzaly krev,hormon neklesl tak se zjistilo že mám mimoděložní těhotenství,tak jsem musela urychleně na operaci,přišla jsem o jeden vejcovod a bylo to veliké 2cm,pan primář my řekl že ikdybych měla to HCG 20 tak jsem těhotná že to nechápe,doktoři mě pak ujištovaly že bych neměla už otěhotnět a smály se tomu jaký přístup měl můj gynekolog i to že na jednom vejcovodu byla patrná ta sterilizace a ne druhém vůbec,tak že zanedbal mou péči i tu sterilizaci neudělal jak měl,nevím coby se stalo kdyby se mi doma něco stalo,kdo by my pomohl mé 2 malé děti asi těžko.a to raději nepíšu jaká byla debata když jsem šla za ním,přirovnávat mě k romským občanům že mám hodně produkční tělo hnusný přístup,a ještě se my smál,tak jsem ihned od něj odešla z mé zkušenosti nedoporučuji mnoha kamarádek i v rodině od něj oděšly kvůli nespokojenosti
Pana doktora jsem poprvé poznala večer 7.11. v gynekologické ambulanci ve Vítkovické nemocnici, kde dělal vyšetření mé 16-leté dceři, která tam ležela s podezřením na apendix.Můj dojem? Arogantní necitlivý přístup.Pro mou dceru to bylo teprve druhé gynekologické vyšetření v životě a odnesla si z něj dost velké trauma.Já už jsem něco zažila a i pro mne to bylo dost drsné.Tento lékař nemá v medicíně co dělat. Kaštovská Ivana
Také nedoporučuji. Byla mi nacpaná antikoncepce tělísko Mirena o jiné se se mnou nechtěl ani bavit. Když jsem měla problémy bylo mi řečeno, že jsem si je pouze vsugerovala.
R
RENDA
Pan doktor si kontroluje, kde vybíráte jím napsaný recept. Pokud si ho nevyberete v jeho lékárně tak následná péče je velmi slabá.
- Gynekologové s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Ostravě
- Gynekologové s Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna v Ostravě