Zobrazit ostatní profily otorinolaryngologů v okolíCeník
Zbynekmc
byl jsem naprosto spokojen. Jak přístupem, ochotou pomoci, vysvětlením.
E.S.
Pan doktor je skvely!! I presto, ze jsem nebyla objednana, jako akutni pripad me vzal temer okamzite, byl moc vstricny, hodny, vsechno dobre vysvetlil a mel celkove moc mily a lidsky pristup. Pani sestricka take. Za me velka spokojenost.
Adam Adam
Za mě velká spokojenost, na to, že jsem nebyl objednán jsem čekal asi 10minut, vše vyřešeno, celkově dobrý přístup, budu se určitě vracet. Teda aspoň doufám, že to nebude moc často ????
Markéta Jančíková
Pan doktor je důsledný a moc příjemný. S jeho sestřičkou (neskutečně vstřícnou) tvoří skvělý tým. Po mých zkušenostech s brněnskými lékaři, je u mě pan doktor jednička. Takže doporučuji všem, mimo výbornou zdravotní péči jako úžasnou přidanou hodnotu zakusíte i to, jak super je, když se o Vás lékař zajímá jako o člověka.
Lenka Štěrbová
Nemohu proti panu doktorovi říci špatného slova. Byla jsem u něj dnes poprvé, hned s akutním problémem (cca týden zalehlé ucho a šelest). Do ordinace jsem vcházela trochu nejistá - jsem velká citlivka a už tak nějak jsem tušila, co mě čeká, navíc dosud mám před očima negativní zážitek z výplachu uší z dětství. Pan doktor asi poznal, že se trochu bojím, protože hned pohotově zareagoval - přívětivým hlasem se zeptal, co pro mě může udělat. Vysvětlila jsem mu, co mě trápí, on mile a citlivě odpověděl "podíváme se na to". Samotný výplach uší pak byl mnohem méně nepříjemný, než jsem čekala. Žádná bolest, příjemně teplá voda a v pěti minutách jsem měla ucho v pořádku bez zalehnutí, díky čemuž jsem zase normálně slyšela. To si pan doktor znovu ověřil větou "jak se cítíte?". Rychlý, šetrný a profesionální zásah, k tomu milá a hodná sestřička a téměř žádné čekání. Nemůžu než doporučit
hipposexual
Spokojenost, rychle pomohl i bez objednání a to se všude nestává. Působí trochu zvláštně, ale povídat si můžete s kamarády, za doktorem chodite pro pomoc a né na pokec.
maruška2
Pan doktor je příjemný. Člověka vyslechna, udělá všechna nezbytná vyšetření a rozhodně nic nezanedbá.
Zdeňka Sobotková
Pan doktor se velmi pečlivě věnoval mojí mamince. Provedl všechna nezbytná vyšetření, doporučil léčbu, vše nám vysvětlil, mohla jsem s ním vše prokonzultovat. Byl velmi ochotný kdykoliv jsem něco potřebovala. Moc nám pomohl.
Pan doktor má velmi dobrý přístup k pacientům,snaží se pomoci, přemýšlí o problémech,za což jsem mu velice vděčná. První lékař, u kterého necítím, že ho obtěžuji.Má můj dík:)
Velmi milí, důkladný a pozorný.
mohu jen doporučit.
děkuji mu za pomoc.