Evinka
Již několikrát mě paní doktorka přesvědčila o tom, že přesně ví, co dělá a ačkoli jsem se již potřikráte setkala s nepředstavitelnou bolestí, vždy mě zachránila před každým z problémů. Po tom, co si čtu ve vodách negativních názorů, zůstává mi rozum stát. Představte si sebe na jejím místě, vždyť jejíma rukama denně projde nespočet pacientů a tak když se zrovna nevyspí dorůžova, nemá prostě náladu, copak se do ordinace chodíte dívat na to, jak se na vás kdo tváří? (reaguji na poznámku, jak je paní doktorka náladová). Jak by řekl můj děda, je to zkrátka kapacita a nebýt jí, asi bych už byla ve více než jen zoufalé situaci. Ano, když je problém, pak to přece bolí, a paní doktorka vám dává během zásahu ve vašich ústech jasně najevo, že o tom ví a snaží se být citlivá, ale mnohdy (a to vyjadřuji vlastní zkušenost) ani největší citlivost není k ničemu, když se rána brání a nelze aplikovat lokální anestezii. Takže, vy hateři, nejprve se zamyslete, s čím bojujete a soustřeďte se na ústa, nikoli na dojem z paní doktorky. Za mě nejúžasnější stomatoložka pod sluncem, a že jsem jich vystřídala ; ale abyste našli nadstandardní péči, skvělou empatickou sestřičku a nepopsatelně precizní lékařku spolu s perfektní organizovaností co se týká čekací doby pacientů (která je stejně tak pětihvězdičková jako všechno ostatní) v jedné ordinaci, museli byste hledat hodně dlouho. A já to všechno našla u paní doktorky Štochlové. Velké díky a klobouk smekám, jak nejníže to jde.
Vasicek Vajda
Děkuji touto cestou za velmi milé a vztřícné jednání paní doktorce.Nejsem její pacientka,přesto mne ošetřila,když mne s pohotovosti vyhodili a moje zubařka měla dovolenou.Už jsem byla v zoufalé situaci a moc mi pomohla,Mnohokráte ji děkuji Vajdová Kateřina Osek
Zdeňka
Děkuji této paní doktorce, velice mi pomohla opravdu v bolestivé situaci.Neodmítla mě ošetřit když jsem k ní přijela dnes již od bývalé doktorky,která mě ošetřit odmítla,bezdůvodně.Paní doktorka Štochlová mě pečlivě ošetřila, ušetřila mi mnoho trápení a bolesti.Byla příjemná, přesně věděla co má dělat aby mi pomohla.Nemohu si absolutně stěžovat.Sestřička je také moc milá, takové sluníčko :-) .Na závěr jen krátce: PANÍ DOKTORKO,VÁŽÍM SI VÁS A DĚKUJI.
Ďurčová
Spokojenost,p.doktorka rychlá, pečlivá, zbytečně neprodlužuje ošetření, což oceňuji, ceny za oš. přiměřené,
nepřemrštěné.Sestřička milá,náš anděl- moc důležitý, protože první kontakt máme s ní a na ten dáme.
Jsem s paní doktorkou moooc spokojená, objednání je delší,ale kde dnes není.
Ale když mám bolest vezme mne hned. S péčí jsem naprosto spokojená já i manžel.
Křížek Miloš
Paní doktorka mi vždy opravila mé zuby k naprosté spokojenosti.Všechny,které mi trhala,vyndala dobře a bez jakéhokoliv problému!Jsem za takovou paní zubařku velmi rád!
George
Jemná a šetrná, zatím mi vždycky pomohla.
VP
velmi milá, ochotná, pouze objednání je delší
Častoral
Jako lékařka milá,pečlivá a profesionální