Zobrazit ostatní profily alergologů v okolíCeník
Sabina
K panu doktorovi chodím už min. 15 let (když jsem byla na základní škole a on ordinoval na poliklinice). Nikdy jsem se nesetkala s negativní zkušeností. Nicméně dojít na nepřítomnost lékaře v ordinace až na místě je vrchol. Sestřička mi mohla zavolat, ať nejezdím. Celý život mám stejné telefonní číslo, tudíž ho určitě mají z dřívějších dob. Tato situace je z jejich strany těžce neprofesionální.
K panu doktorovi jsem chodila více jak 3 roky a musím bohužel říct, že mi vůbec nepomohl. Po celou dobu mi předepisoval stále stejné léky a žádnou extra snahu ulevit mi od problémů jsem nezaznamenala. Objednal mi vakcínu na dvě alergenní látky, ale jsem alergická pouze na jednu z nich. Ta jeho sestra je také kapitola sama pro sebe. Přešla jsem k paní doktorce do Uherského Hradiště a jsem v úžasu ještě teď. Přístup paní doktorky je neporovnatelný. Má snahu pomoct, samozřejmě mi konečně změnila léčbu a cítím se o hodně líp.
Mému synovi nepomohl, bohužel, krátce po jeho výroku bez nálezu jsme jinde získali dg. astmatu. Po léčení jsme nyní téměř bez problémů.
Nedoporučuji z osobní zkušenosti, první, co je, tak nasadí vakcínu, která mnohdy vůbec nepomůže, jako například mně. A navíc rozjede další problémy...
ANNA
No reknu to asi takto, pan doktor je prijemny pan, to se mu uprit nemuze. Ta sestricka je opravdu neprijemna, hlavne kdyz jste zena dobre vypadajici, to se sestricce moc nezamlouvate, kdyz s panem doktorem udrzuje partnersky vztah.. A jinak pan doktor mi v klidu aplikoval starou vakcinu, kdyz jsem mu rekla, jestli nevadi, ze je prosla, tak pry ne.. Prestala jsem k nemu chodit, druha pani doktorka se zdesila, kdyz jsem ji rekla, ze mi byla aplikovana vakcina prosla...
Je na kazdem cloveku at tohoto pana doktora posoudi a udela si o nem svuj obrazek sam.. ja ho urcite uz nedoporucuji.
I.K.
I já mám zkušenost s pícháním prošlé vakcíny-podle pana doktora to nevadí!!!rozhodně neni dobrým lékařem ale bohužel alergologů je v kraji opravdu málo.
postižený
Ta převážná negativních příspěvků je zarážející a bohužel pravdivá. Široko daleko není jiný alergolog - každý si nemůže dovolit odjíždět ze zaměstnání např. až do Uh.Hradiště a dále.Je evidentně vždy poznat,kdy je se sestřičkou "soukromně" rozhádaný,tak umí být velmi,velmi nepříjemná.Pan Dr. tam sedí a pouze úřednicky pracuje.Rovněž mi píchá jako samozřejmost prošlou vakcínu.Měním lékaře - vždyť od toho je tam ta záruční doba !!!
Lékař si je vědom, že v regionu je alergologů málo,působí arogantně, stejně tak i jeho sestřička, která je velmi neochotná a dává to zněčně najevo. Léčí mě delší dobu a čekám na výsledky, jelikož alergie je věc dlouhodobá.