Monika
Musím reagovat na příspěvek z 11. března. Nevěřím, že MUDr. Krausová odmítla ošetřit syna s akutním zánětem....avšak věřím, že toto ošetření odmítla její bývalá sestra, ta byla vskutnu nepříjemná a velice neochotná...po celou dobu jsem se divila, že tak šikovná a milá lékařka může zaměstnávat takovou jepici. Naštěstí nyní zaměstnává novou, příjemnou sestru. Co se týče paní doktorky samotné, považuji ji za velice schopnou, profesionální a hlavně příjemnou, což pacient od zubního lékaře více než očekává. Za celých 12 let, co k ní docházím, jsem neměla jedinou reklamaci, navíc provádí úkony, které si jiné zubní laborantky draze účtují, zcela zdarma včetně poradenství...Neznám lepšího zubního lékaře!!!! a to se považuji za náročného pacienta..
Jaroslav Hájek
Vždy se moc těším, až mi sundá zubní kámen a připomene chyby, kterých se při péči o svůj chrup dopouštím. Vím, že je to pro mé dobro a proto si jí vážím.
Byl jsem nyní opět u paní doktorky. Fantastická. Tak milou,krásnou a citlivou ženu jsem ještě nepotkal. Paní doktorko, píšu Vám hodnocení už podruhé. Nevím jak to mám napsat. Žárlím na každého,na kterého jste se jen usmála. Jste absolutní jednička.
Milá,vlídná,usměvavá,vstřícná,vždy v pohodě. Každého občas něco trápí,ale paní doktorka nikdy nedá na sobě znát,že by měla nějaký zdravotní nebo jiný problém.Chodíme k ní celá rodina a něco jako neochota,bolest,nervozita,nejistota, jsme nikdy nezažili. Přejeme hodně spokojených pacientů. V.K.
pacossssssss
jj, fakt nejlepší, široko daleko na ni nikdo nemá
JV
Když prohlásím, že se s dětmi chystáme na pravidelnou preventivní prohlídku, děti křičí HURÁ a těší se. Já taky. Známí a přátelé to nechápou. Péče paní doktory Krausové je odborná, vzorná a přitom milá a vstřícná. Nedám na ní dopustit. Děkujeme Jana Vašková
M.
Jo tahle doktorka je fakt skvělá, takxy k ní chodím a nemůžu si zatím na nic stěžovat, velmi ochotná a precizní
I. Brog
vždy ochotná, milá a hlavně erudovaná ve své oblasti, odvádí fakt obdivuhodnou práci, jen tak dál!!!!!!!
Milan
Výborná specialistka, nemám co dodat. S lidmi jedná na rovinu a hlvně odvádí vynikající práci. V Chrudimi mezi zubaři snad nejlepšíí
Petra
Paní doktorka Krausová je ve svém oboru opravdová hvězda. Chodím k ní už několik let i s manželem a oba z ní jsme naprosto unešeni. Je to absolutně fascinující žena s neustálým úsměvem a ochotou vždy poradit. Vynikající specialistka s hluboce lidským a profesionálním přístupem, rychlá, ale zároveň velmi pečlivá, hygienické prostředí, jednoduše řečeno, kéž by tomu tak bylo všude..