MUDr. Ludmila Brzková

Pediatr Více

Praktický lékař pro děti a dorost

Masarykova 444, Telč

• U paní doktorky jsem byla celé dětství a nemůžu si stěžovat.Byla fajn a vůbec žádný problém s ní nikdy nebyl, takže si nemůžu stěžovat!!

• nejlepsi doktorka!!!

• Doktorka je svělá! Sestřička to samé! Chodíme k ní 17 let a nikdy žádný problém. K dětem i rodičům se chovají bezvadně. Není to žádná moje známá, takže to hodnocení je díky 17-leté realitě. A že je náladová? A kdo není? Jste dokonalí jak vyžadujete po doktorce? Vy, co to píšete sáhněte si na "srdce" a zeptejte se sami sebe jěstli jste vždy v pohodě..... I.J.

• X

Paní doktorka je velice ochotná.Například když jsme byli s mojí dcerou na 3-leté prohlídce,moje dcera se tak trochu zasekla, neřekla skoro nic a paní doktorka a ani paní sestřička z toho nedělali vědu. Ne každé dítě je před cizími upovídané. Já jsem jim moc vděčná za přístup k dětem. Moc děkuji!

Paní doktorkamá na strarosti nejen Telč ale ještě navíc Mrákotín a vše stíhá spatřičnou pečlivostí.

• Znám paní Ludmilu mnoho let a nevím,že by někdy zanedbala svoje lékařské povinnosti.Martin Hodek

• A

Paní doktorka je ta najlepší za kterou jsem chodila 19.let,a pomohla my se vším všudy co jsem potřebovala a pomohla mi z rodinných důvodů,protože tam chodi¨l bretranec,sestra a já,a jsme všichni spokojený nad míru je to ta nejlepší doktorka co může v Telči bejt Střitetská se může jít někde udělat znovu školu a bude klid.

• JÁ JSEM K NÍ CHODILA 19LET A BYLA JSEM NAD MÍRU SPOKOJENÁ.JE TO NEJLEPŠÍ DĚTSKÁ LÉKAŘKA V TELČI!

• 15 let jsem byla u pí dr.Stříteské moji dceři zdraví zanedbala tak,že se pí dr.Brzková nestačila divit jak na toto mohla opomenout.Jsme si na 100% spokojení a všichni naši známí také.Doporučuji všem

• Paní doktorka je vždy velice ochotná, má přehled, dobře poradí, zbytečně nestraší a nedělá ze všeho haló. Myslím si, že je nejlepší pediatr tady u nás v Telči, vždy jsem s ní byla velice spokojená. Je velmi sympatická, komunikativní a je s ní sranda.