Zobrazit ostatní profily psychiatrů v okolíCeník
Roman V
Nebere na dobu kdy jste objednaný a čekáte v plné čekárně několik hodin. Neváhá během sezení se zvednout a odejít z místnosti a vy jen čekáte jestli přijde aniž by něco řekla nebo se omluvila. Dělá rozdíly mezi muži a ženami, ženy jsou v ordinaci mnohem déle. Když jsem řekl že po prášcích je mi špatně, tak mi odpověděla abych si jich bral více.
Petra
K doktorce jsem kdysi chodila v Praze,potřebovala jsem se preobjednat a jelikož jsem to chtěla oznámit dříve a ne na poslední chvilku, tak jsem volala na Kladno. Doktorka mi řekla jestli si myslim,že má na Kladně prazskej diář,omluvila jsem se,že jsem to nevěděla a bylo mi to dost nepříjemný, protože ro řekla nepeknym tónem. Na kontrole jsem to doktorce řekla a že mě to rozhodilo a bylo líto. Odpověděla mi,ze nejsem jediná která má starosti. Přestala jsem k ní chodit. Jinak dříve jsem s doktorkou problém neměla, doporučila mi se hospitalizovat do psychiatrického centra Praha. Bylo tam od ní hodně pacientů,pak jsem nastoupila do denniho stacionare a nějak mi to všechno nepomohlo. Lecim se s OCD,uzkostne depresivní poruchou a smíšenou poruchou osobnosti.