Zobrazit ostatní profily ortopedů v okolíCeník
Zuzka
Každá recenze záleží na momentálním rozpoložení pacienta, recenzi pochopitelně ovlivňuje i rozpoložení lékaře. Hippokratova přísaha je jedna věc, lékaři ale nejsou roboti a také jsou jen lidé, proti tomu pacient řeší svoji aktuální bolest a chce od ní, pochopitelně, co nejrychleji pomoci.
Pan doktor mi vyšel vstříc s termínem konzultace, ordinoval dokonce v době hodně přes 17:00, kdy venku bylo 25 stupňů a mohl být někde úplně jinde, poradil, jaké cviky provádět, příjemný přístup k pacientovi, prostě vše OK.
Jana Kučabová,Zruč nad Sázavou,28.březen 2023
Já mám s lékařem MUDr.Lubomírem Motyčkou velmi výborné zkušenosti.Jzedím k němu již přes 20 let/mám problémy s páteří,pohybovým ústrojím/ a opravdu pan lékař Lubomír Motyčka mi vždy dokáže pomoci .Nemohu si jej vynachválit-jak po stránce zdravotní,tak po stránce lidské.Je pro opravdu vynikající ortopéd a proto jej musím ocenit jako "jaho stálá,trvalá pacientka".Pane lékaři moc Vám děkuji za Vaši zdravotní péči.Jana Kučabová,Zruč nad Sázavou,28.březen 2023
Jana
Pan doktor Motyčka,měla jsem problém s kolenem, potřebovala jsem akutně pomoc , poradit.
Opravdu velice příjemný a rychlý přístup od pana doktora.Jsem zdaleka,ale zachoval se ke mě profesionálně, jeho názor na problém si cením..Doporučuji
Fialová J.
S panem doktorem jsem velmi spokojená, ošetřuje mě od té doby co je v Kuté Hoře už jsem absolvovala 5 zákroků všechny byly velmi dobře provedené v Havl. Brodské menocnici. Děkuji
Pan doktor je milý a ochotný.
Velice vstřícný, otevřený. Takových kdyby bylo více.
markéta h.
Jen takových víc, sestřička milá ochotná, chápající a pan doktor jak bysmet. Snad jeden z mála doktorů co se mi představili a koukali do očí a ne z okna, když jednají s pacientem.
MP
Moc prijemny pan doktor.
Lenka
Je to nejlepší doktor se kterým jsem se setkala.Velice dobrý přístup k pacientovi, zájem léčit, velice smypatický. Doporučuji.
Monika
Jako doktor je vynikajici.Jinak je to mladý,krasný a moc sympatický muž.Je škoda,že takových není víc.Všem doporučuji.