Zobrazit ostatní profily očních lékařů v okolíCeník
Petr Hasalík
Nabrali zjevně více pacientů než-li jsou schopni vůbec zvládnout. Dvojí pokus o objednání a vždy na 4 měsíce dopředu. Na možnosti náhradnictví ve smyslu "když někdo vypadne, tak se ozveme" můžete zapomenout. Jedině si průběžně volat stylem loterie "kdo první a pokud zrovna někdo vypadne, tak má vyšetření". Pokaždé jste stejně u jiného doktora a nechají vás čekat i když jste objednaní, takže nejrozumnější se mi nyní jeví přechod jinam.
Paní doktorka ke příšerná,protivná,povýšená,chladná,Hrůůza.Jednání paní doktorky je arogatní,nerada cokoliv vysvětluje,nic neříká a opravdu si připadám jakobych za oční vadu dcerky mohla já.Odmítá cokoliv vysvětlovat a přístup k vyšetření 4 letého dítěte je otřesný.Očekává,že 4 leté dítě s ní bude komunikovat na úrovni dospěleho a dítěti pořádně nevysvětlí,co po něm vlastně chce..Dítě je pak zmatené,neví a paní doktorka na to odpoví.."Jéééžiš to je práce.."Velký problém nastává,pokud do ordinace chtějí jít oba rodiče...Nemožné...Nicméně,my jsme se nedali..Nejhorší je,když vyšetřuje malé dítě a vedle na židli sedí další dospělí pacient,kterého měří sestra.Tudíž nastává velmi chaotická situace a dítě nemá klid,aby se soustředilo na to,co chce paní doktorka.Vyšetření probíhá jako na běžícím pásu,protože na danou hodinu je objednáno dalších 10 pacientů.Sestry kapitola sama,protivné,povyšují se nad vámi,neochota sama.Pokud po nich něco chcete,jen se dozvíte,jak mají hodně lidí a jak nestihají..Další katastrofa je,že se člověk musí vyzouvat a jít do ordinace v ponožkách,hnus!!!!!nebo použít odporné,hnusné návleky..Kde to jsme?..Navíc teď,když je sníh a v čekárně mokro...Odporné..S paní doktorkou asi ukončíme spolupráci a obrátím se na jinou paní doktorku.Protože to co jmenováná doktorka předvádí je katastrofa.