Sam. ordinace PL - gynekologa

Oborová zdravotní pojišťovna

Zobrazit ostatní profily gynekologů v okolí

Oborová zdravotní pojišťovna

Zobrazit ostatní profily gynekologů v okolí

Pan doktor je známý tím, že budoucím maminkám poskytuje vynikající péči a ty si ho nemohou vynachválit. Ovšem já s panem doktorem nemám úplně dobré zkušenosti, při žádosti o první antikoncepci mi řekl "Tak si nějakou vyberte" bez jakýkoliv dalších informací a když jsem se zeptala podle čeho, tak řekl, že třeba podle ceny..
Neměla jsem nikdy dostatek informací a velmi rychle jsem, stejně jako většina mých vrstevnic, od něj utekla.

Od tohoto lékaře jsem z Hostinného utekla. Při jakémkoliv problému mi bylo sděleno, že je to normální, že na toto trpí většna žen. Mým problémem se začal zabývat až po mé výslovné prosbě, že mi to skutečně vadí. Již několik let jezdím na gynekologii do jiného města a upřímně píši, že radši obětuji čas i peníze na dojíždění, než abych chodila k tomuto lékaři. Nehledě na přístup tehdejší sestry (nevím, zda tam ještě stále je), která lidem koukala při vyšetření až do krku.

Nepříjemný na pacientky a i na personál kolem sebe, sebestředný, afektovaný, nerozhodný. Nedovede se v důležitých okamžicích dobře rozhodnout, nevím jak mohl dělat primáře ve Vrchlabí. Dobře, že byl odejít, vůbec žádná škoda. Nedoporučuji se nechat takovýmto arogantním člověkem léčit.