Zobrazit ostatní profily gynekologů v okolíCeník
Lenka Baricova
Nevyměnila bych ji za nic na světě. Je sice dost rázná, ale vynikající doktorka. Jezdím k ní už asi 8 nebo 9 let.
MM
Drahoslava 20.května 2014 Paní doktorka se mnou velmi pěkně jednala a věnovala mě řádnou péči v ordinaci.Sestřička je též velmi laskavá.
Žaneta
Paní doktorka je velmi pečlivá, je to opravdová odbornice, milá, během vyšetření vím, na čem jsem. Děkuju jí za své bezproblémové těhotenství a přípravu na porod, za veškerá vyšetření a odbornou konzultaci. Díky paní doktorce máme krásnou a zdravou holčičku!
323mar
Maty
12.6.2013 Paní doktorka je sice rázná, ale snaží se pacientce říci vše, co je zapotřebí. Chodím k ní od ukončení ordinování MUDr.Přibyla a jsem velice spokojena. Je velmi pečlivá a nikdy neodflákne preventivní prohlídku. Připomene i věci, které by si pacientky měli ohlídat sami. Jde přece o jejich zdraví. To, že není dvakrát příjemná na ty, co nechodí na prevenci, nebo si myslejí, že paní doktorka jim bude psát, co si mají sebou přinést na prohlídku, je naprosto v pořádku. To je stejné u všech lékařů. Přece nechcete milé pacientky a těhulky, aby Vám donekonečna připomínala, co je potřeba mít sebou na kontrolu. Notabene, když Vám nevyhovuje, máte možnost odejít k jinému gynekologovi. Mě se ještě nestalo, že by byla prázdná ordinace, když tam přijdu, a už vůbec mi nevadí, když musím chvilku počkat. Takže si všechny Ty, co máte větší výhrady proti paní doktorce sáhněte do svědomí, jestli jste sami tak dokonalí a plníte dokonale i svoje povinnosti vůči druhým. Vím jen to, že není člověk ten, aby se zavděčil lidem všem. A proto nekritizuji, ale chválím. Jen kdyby alespoň většina doktorů , měla takový přístup k pacientům, jako paní MUDr. Rousková.
Zatím jsem se přesvědčila o opaku.
pšeničková
Velmi pečlivá, starostlivá s lidským přístupem.
Koppová Libuše
K paní doktorce chodím od předání ordinace dr. Přibylem. Jsem velmi spokojená. Paní doktorka vše vysvětlí, nic nenechá náhodě. Vyhovuje mi i způsob objednávání. Čas dodržuje. Sestra je také velmi příjemná.
Na paní doktorku je potřeba si nedříve zvyknout. Je opravu hodně rázná a rychle a hodně mluví:-) Je to ale jedna z nelepších odbornic a pacientkám se věnuje, jak nejvíce může.Jsem u ní spokojená a na každou další návštěvu se těším. Čekací doby jsou naprosto bezkonkurenční a myslím, že to každý ocení.
Velmi pečlivá lékařka, k pacientkám ohleduplná, vzorná péče. Maximální spokojenost.
opravdu velmi odborný přístup, vždy pečlivá kontrola i podrobná konzultace, objednací časy odpovídají, sice je paní doktorka velmi rázná, ale mohu jen doporučit
je sice dost rychlá, ale profesionálka, které záleží na pacientkách a ne jen na vlastním výdělku!