Zobrazit ostatní profily očních lékařů v okolíZkušenosti
Názory pacientů
Přesnost
Péče
Zařízení
Zdeněk Hravě
Jednoznačně není vhodná pro dětské pacienty (neumí zacházet s dětmi). Na nádůrek v oku jsme přišli sami - na předchozím vyšetření na to doktorka nepřišla (nepřičítám jí chybu, to se může stát v každém oboru). Nicméně jsem si raději sjednal nezávislé vyšetření, abych jako správný rodič pro své dítě udělal maximum.
Při kontrolním dnu jsem se o výsledek kontroly v Motole chtěl podělit s doktorkou. Její reakce byla okamžitě ofenzivní a jednala se mnou jak s malým klukem.
Jindy jsem mírný člověk, ale její jednání ve smyslu : "jak jste si to mohli dovolit mě prověřovat.." jsem neustál...
K této doktorce již nikdy
Ivana
Před pár lety jsem odešla od paní doktorky Bradáčové k paní doktorce Krátké. Bývalá lékařka pobaveně poznamenala, že natáčení a naklánění hlavy je jen zlozvyk. Paní doktorka Krátká příčinu potíží mé dcery na základě podrobného vyšetření odhalila a po výměně skel a náklonu skel (prizmata) problém úplně odstranila. Za mě jednoznačně spokojenost :)
Alena
Muj zazitek hruzny, 11ti mesicniho syna svazali na lehatku do ususky, ja drzela ruce, muz nohy, sestra hlavu a doktorka dvema prsty roztazene oko....plakal neuveritelne, na moji prosbu at se zkusi namerit oci kdyz prilozim k prsu odpovedela a jak asi....snaha veskera zadna, zbalila jsem ho a odesla. druhy den mi volala detska, ze dostala od p.dr.Kratke rozhorcenou zpravu...za me nevyhovujici lekar pro deti, bez trochy citeni k detske dusi . Na vysetreni jedem jinam ...kde deti nesvazuji.
Lidka
Chtěla bych touto cestou poděkovat pani doktorce za profesionální a příjemný přístup. Jsem dlouholetá diabetička, oči se mi zhoršily. Doporučila mi podpůrné léky a objednala na vyšší pracoviště ke zvážení léčby laserem. Po 2 měsících se mi problém mých očí natolik zlepšil, že ložiska se zmenšila, některá úplně zahojila a tudíž nemusím ani podstoupit léčbu laserem. Ještě jednou, moc a moc děkuji za váš přístup k moji léčbě pani doktorko. Janková
Marta Havelková
Paní doktorka mi vyšetřila zrak 3leté dcery (já jsem tupozraká a manžel krátkozraký, tak jsem chtěla vědět, jestli se problém neprojeví i u dcery). Vyšetřovala ji zkoumáním otáčením E, což mi nepřijde u 3letého dítěte zrovna průkazné. Našla jí 7 dioptrií na každém oku a předepsala brýle. Nedalo mi to a nechala jsem dceru, které při vyšetření v předškolním zařízení nic nezjistili, vyšetřit ještě u paní doktorky Bradáčové. Přístup byl úplně jiný a výsledek - dcera má oči v pořádku. Apeluji na všechny pacienty doktorky Krátké, aby si výsledky nechali potvrdit nezávisle i jinde, protože kdybych to já neudělala, zkazila bych svému dítěti zrak.
maminka
od paní dokttorky jsem přestoupila k pí Bradáčové, moje dcera měla velké problémy s očima, to jsem poznala i já, jako laik, paní doktora Krátká nám řekla že si pouze ulevuje krční páteř. Lítala jsem s ní po doktorech a nikdo nic nezjistil, nakonec jsem s ní šla pí Bradáčoové a dcerka dostala brýle 1,75 a 2 dioptrie. Nedoporučuji...............
host
Byla jsem s maminkou u paní Krátké jen pro recept a ona, aniž by se seznámila s mým zdravotním stavem, z vedlejší místnosti jsem zaslechla, jak na sestru říká, že "...když si to nechala takhle daleko dojít, tak ať je slepá".
~
Paní doktorku také chválím. Přešla jsem k ní od paní Bradáčové, která mi na očích stále nechávala dna od půllitrů. Paní Krátká se mi velmi věnovala, brýle vyměnila za "normální", a zároveň předpokládá operaci pro odstranění mých potíží.
~
Paní doktorka má skutečně velmi milé vystupování,má trpělivost s dětmi, vše vysvětlí. Je to lékařka na svém místě. Pokud někdo přemýšlí, ke kterému očnímu lékaři, pak doporučuji paní doktorku Krátkou.
~
Byla jsem velmi spokojená, paní doktorka je velmi příjemná a to se taky počítá, co se týče léčby rovněž bez problému
Informace o zkušenostech nejsou k dispozici
Tento specialista ještě nepřidával žádné informace o svých zkušenostech.