Doc. MUDr. Ladislav SLOVÁČEK, Ph.D.
4.10.1971, Kaplice, ženatý, 2 děti, promoce 1997.
Bydliště v Hradci Králové.
Specializace:
1. Všeobecné praktické lékařství pro dospělé (licence)
2. Vnitřní lékařství (licence)
3. Klinická onkologie (licence)
4. Paliativní medicína (licence)
Více O mně

• Vnitřní lékařství - interna
  • Všeobecný praktický lékař
  • Klinická onkologie
  • Paliativní medicína

Hradec Králové

Špatná diagnóza nemoci,přes upozornění na aktuální stav,následně infarkt a trojitý bypass. Již nikdy bych tam nešla,pan doc je sice příjemný,ale nepošle na podrobnější vyšetření,můžu být ráda,že jsem přežila. Navíc si vás tam přehazují jak horký brambor a někdy máte pocit,že diagnózu vám určí sestra už mezi dveřmi nebo po telefonu. Jsem ráda,že už nejsem pacientem Mojí Ambulance L

• Jiný  •

Doc. MUDr. Ladislav Slováček

Dobrý paní Hosová, váš komentář mě osobně velice mrzí, neboť se nezakládá na pravdivých informacich. Prostudoval jsem si vaší zdravotní dokumentaci a žádné pochybení ani špatně stanovenou diagnózu jsem tam nenašel. O to více mě mrzí váš komentář, že jsem vás neposlal na žádná podrobnější vyšetření. Domnívám se, že jsme vás vyšetřili adekvátně v souladu s vašimi obtížemi včetně léčebných opatření, lázeňskou léčbu nevyjímaje. Přeji vám, ať se vám daří a jste spokojená se svým novým praktickým lékařem a on s vámi. L. Slováček

13 odpovědí poskytnutých lékařem na otázky pacientů na ZnamyLekar.cz

Dobrý den, opět mám angínu podle mě. U doktora jsem nebyla ale je to taková zvláštní mám napadenou pouze levou mandly jsou na ní bílé čety cca co vidím 4 a pak jedem velkej ten je takovej do šedivá o velikosti tak 1cm. Může zo být něco závažnějsího. Angíny mám tak 3 do roka. Je mi 18.

vzhledem k Vámi uváděnému opakovanému výskytu angín se domnívám, že se vskutku bude jednat o akutní tonzilitidu (angínu). Jistě doporučuji vyšetření cestou Vaše PL a zvážení antibiotické clony. Opakované tonzilitidy mohou přecházet do chronicity, pak hovoříme o chronické tonzilitidě a je pak otázka, zda-li pacienta odeslat ke konziliárnímu ORL vyšetření s dotazem na případnou tonzilektomii (odstranění patrových mandlí).

Doc. MUDr. Ladislav Slováček

Dobrý den. Na dlouhotrvající kašel beru už druhe atb a to Klacid 500 co 12 hod. Beru ho teprve druhý den a po spolknuti tablety mě asi cca za 3 hodiny začne docela hodně bolet pravý bok a dole v zádech. Nemůže semi z nej tvořit třeba zánět ledvin? Mám docela strach děkuji moc za odpověď
Vohackova

určitě doporučuji konzultaci s Vaším PL a obeznámit ho s vedlejšími projevy při užívání Klacidu a domluvit se na dalším postupu (změna antibiotika ?).

Prohlížet všechny odpovědi