Zobrazit ostatní profily gynekologů v okolíCeník
Fazolka
Poté, co mne vyšetřil, se tvářil, jako by se vyzvracel. Léčil mne rok , ale bez dlouhodobého úspěchu. Často ho vidím v pracovním plášti kouřit na dvoře. Podivný, zatrpklý,málomluvný člověk.Jeví se mi to, jako by počítal dny, které ho dělí od důchodu.Zajímavé je, že ani jedna moje známá k němu nechodí. Ztratila jsem důvěru a jezdím raději do Hronova k dr.Kohoutové a nelituji.
Dáda
Pan doktor zřejmě není jako odborník špatný,pro něco primářem být musel. Ovšem spousu pacientek odrazuje jeho nekomunikativní a uzavřené jednání. I já sama jsem kvůli tomu změnila gynekologa. Mám problémy s otěhotněním, nejsem už žádná mladice a pan doktor mi bez jakéhokoli vysvětlení a vyšetření(krev, jaterní testy, ultrazvuk...) dal jen nějaké hormony a řekl , že se mám přijít ukázat za 3/4 roku...!!! To mě přimělo ke změně, jsem teď mnohem spokojenější, mám za sebou všechna potřebná vyšetření k umělému oplodnění a moje nová paní doktorka(Dr.Kohoutová)je moc milá, příjemná, ochotná,šetrná a hlavně sdílná.Odpoví trpěliě na jakékoli dotazy. Příjemná změna.